• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.03.2020

13:37

U DDOR OSIGURANJU ZAKLJUČIVANJE POLISA I PRIJAVA ŠTETE BEZ NAPUŠTANJA STANA za sva fizička i pravna lica

Društvo

U DDOR OSIGURANJU ZAKLJUČIVANJE POLISA I PRIJAVA ŠTETE BEZ NAPUŠTANJA STANA za sva fizička i pravna lica

Podeli vest

Zaključivanje polisa osiguranja i prijava štete email-om za sva fizička i pravna lica.

Prilagođavajući svoje procese i način rada novonastaloj situaciji i uslovima vanrednog stanja prouzrokovanim virusom COVID-19, prvenstveno brinući o zdravlju svojih zaposlenih i klijenata, DDOR osiguranje je omogućilo klijentima i drugim građanima mogućnost zaključivanja polisa, prijavu štete i zakazivanja procene štete bez potrebe za dolaskom u prostorije Društva. Procedure su pojednostavljene i prilagođene situaciji i ne zahtevaju napuštanje svog doma. Svim klijentima i drugim građanima na raspolaganju je i Korisnički centar, a aktuelne informacije relevantne za klijente se svakodnevno objavljuju u posebnoj kategoriji na internet prezentaciji Društva.

Za prijavu štete

Klijentima, fizičkim licima, koji žele da prijave štetu na raspolaganju je Korisnički centar i besplatnim pozivanjem broja 0800 303 301 mogu da iniciraju proces prijave štete. Kako bi se minimalizovali kontakti i potreba za boravkom van kuće, uvedena je i posebna mogućnost zakazivanja procene štete na motornim vozilima u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Za pravna lica omogućeno je slanje prijave štete na email adresu prijavastetepl@ddor.co.rs i mogućnost dostavljanja kompletne dokumentacije elektronskim putem. 

Formulari za prijavu štete se nalaze na internet prezentaciji DDOR osiguranja na za to posvećenoj stranici.

Za obnovu i kupovinu osiguranja

Klijentima koji žele da obnove polise poreporučujemo da kontaktiraju svoje agente prodaje i sa njima dogovore dinamiku ugovaranja koristeći mogućnost kupovine polisa osiguranja bez dolaska u filijalu i bez kontakta prilikom kupovine. Takođe, na raspolaganju je i Korisnički centar za pomoć oko kupovine ili kontakta agenata.

Foto: Promo

Opcije za kontakt

  • Lični agent prodaje osiguranja

  • Besplatni poziv Korisničkom centru na 0800 303 301;

  • Chat sa operaterom Korisničkog centra na www.ddor.rs;

  • Slanje email-a na ddor@ddor.co.rs

  • DDOR osiguranje prilagođava svoje poslovanje tako da na najbolji način zaštiti svoje zaposlene i klijente i omogući nesmetano odvijanje procesa obnove i kupovine polisa osiguranja i prijave štetnih događaja. Pažljivo prateći situaciju, uz poštovanje mera Vlade Republike Srbije i u narednom periodu Društvo će nastaviti da posluje odgovorno i biti na raspolaganju svojim klijentima i korisnicima.

    Aktuelne vesti i informacije možete pratiti na: https://www.ddor.rs/aktuelnosti/, ili pratite objave na stranicama DDOR osiguranja na društvenim mrežama: Facebook, LinkedIn, Instagram ili YouTube.


    Izbori 2024

    TV

    Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
    Live TV

    Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

    Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

    19.04.2024

    17:55

    JOŠ TV VESTI

    Hronika

    Sport

    Planeta

    Zabava

    JOŠ Zabava VESTI

    Magazin

    Džet set

    Srbija