• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.03.2020

15:52

OVO MORATE DA URADITE NAJKASNIJE DO 1. APRILA! EPS izdao molbu - ostavite ovaj papir na vidnom mestu!

Društvo

OVO MORATE DA URADITE NAJKASNIJE DO 1. APRILA! EPS izdao molbu - ostavite ovaj papir na vidnom mestu!

Podeli vest

JP "Elektroprivreda Srbije" saopštila je danas da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: za područje Beograda info.centar@epsdistribucija.rs , za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs , za područje Kral?eva prijavastanja.kv@eps.rs , za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs .

EPS moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

"Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije", ističe se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Kod nas u zgradi je ormar sa brojilima zakljucan. Predsednika KS nemam odavno, sad radi neka agencija za upravljanje zgradom.

Sasha

pre 4 godine

A sta ako neko od komsija ili neko drugo lice stavi listic sa laznim podatcima i sl?

Mito

pre 4 godine

Penzioner sam i ne izlazim iz stana, poštujem odluku. Gospodo iz EPS-a radite svoj posao. Pre ne znam koliko godina smo vam poklonili satove, vi obečali daljinsko merenje, a sad, merite sami. Neozbiljno

Bubuleja

pre 4 godine

Molimo, nije isto kao morate ovo da uradite. Da li se sprema i raspored da vrtimo turbine u hidroelektranama?

Pera

pre 4 godine

Hoce li biti reprograma za otpustene, nezaposlene, ili ce EPS i drzava da gledaju mega bogacenje izvrsitelja nad sirotinjom, zahvaljujuci koroni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija