• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

30.03.2020

19:59

PA GDE ĆEŠ, BRE, ČOVEČE?! Penzioner ČETVRTI PUT prekršio policijski čas, a razlog zbog kojeg je to uradio... ŠOK!

Društvo

PA GDE ĆEŠ, BRE, ČOVEČE?! Penzioner ČETVRTI PUT prekršio policijski čas, a razlog zbog kojeg je to uradio... ŠOK!

Podeli vest

Proteklih dana Štab za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu više puta je apelovao na sugrađane da smanje socijalne kontakte i izlaske i da se ponašaju odgovorno i prema sebi i prema drugima. Međutim, u poslednja 24 sata registrovana su dva kršenja zabrane kretanja u vreme policijskog časa, a jedan od prekršaja napravila je osoba starija od 65 godina i to ni manje ni više nego - četvrti put!

Kako saznaju “Novosti”, reč je o starijem sugrađaninu koji živi u centru grada i svi ga znaju. Policija je odlučila da mu progleda kroz prste, opomenula ga je jednom, drugi, pa i treći put. Međutim kada su penzionera i sinoć zatekli na ulici, shvatili su da moraju da budu radikalniji, posebno što on nikakvo opravdanje nije imao za svoj postupak. Jednostavno, izlazio je napolje da se prošeta.

- Licu je po kratkom postupku kod sudije za prekršaje sinoć izrečena kazna od 100.000 dinara. Drugo lice dobilo je kaznu od 50.000 dinara, s obzirom da je ovu meru prekršilo prvi put – saopštili su iz Štaba za vanredne situacije.

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ZAUSTAVILA AUTOMOBIL u Smederevskoj Palanci, a prekršaj koji je vozač napravio KOŠTAO GA JE 200.000 DINARA

 

 

Predsednik opštine Dejan Kovačević zamolio je još jednom sve građane da se pridržavaju propisanih mera, a posebno je skrenuo pažnju mlađim sugrađanima da nema okupljanja na javnim mestima, parkovima ili sportskim terenima. Prema njegovim rečima, ovakva okupljanja biće strogo kažnjavana, a policija će u narednim danima pojačati kontrolu.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pod mač bato

pre 4 godine

Mi što poštujemo mere vlade smo ludi a oni pametni,jel? Deri to milicijo! Moja podrška!

Petar

pre 4 godine

Dokle upozoravati, kažnjavaj bre odmah i to maksimalnom kaznom. Sad su oni pametni zato što ih policija samo upozorava a mi što poštujemo smo budale. S poštovanjem na godine penzionerske, moram reću da je to jedna budaletina kojem nije dovoljno uzeti pare već ga treba i u aps koji mesec pa da vidimo kako će se tamo šetati. Čist bezobrazluk

Dmitar

pre 4 godine

Pa i ja sam star 66 godina i penzionisani radnik SUP-a i do sada nijednom nisam izašao na ulicu. Mislim da bi u ovom slučaju trebalo kazniti i policajce i penzionera njih što nisu postupili po zakonu a njega što je kršio zakon. Sramota od države. Pozdrav svima koji se pridržavaju zakona. Predsednik preti svima sa 24 časa zabrane tako će kazniti nas koji se pridržavamo a te filozofe opet neće. .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija