• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2020

13:39

ZLATNI JUBILEJ! Studio B danas slavi 50. rođendan!

Društvo

ZLATNI JUBILEJ! Studio B danas slavi 50. rođendan!

Podeli vest

Pola veka uspešnog rada našeg radija i televizije obavezuje nas da nastavimo da unapređujemo standarde medijskih sadržaja u Srbiji, da podižemo kvalitet svojih programa i poslovanja i da sačuvamo živo sećanje na sve ljude i događaje sa kojima delimo zlatnih 50 godina.

Kao jedini beogradski elektronski medij, odlučnije danas nego ikad nastavljamo tradiciju Studija B da nam glavni programski zadatak bude – dobrobit Beograđana. Zato, u najtežem periodu naše novije istorije, Studio B odriče se trošenja ljudskih i finansijskih resursa u svrhu proslave jubileja i sve svoje snage usmerava na tačno i pravovremeno informisanje u vanrednom stanju i humanitarni rad. Za bolje dane odlažemo planirana slavlja i društvene akcije, od ekoloških projekata do otvaranja Muzeja Studija B.

Kao i u svim ranijim krizama, od epidemije velikih boginja do društvenih potresa, od bombardovanja do poplava, Studio B i danas ispunjava svoj važan drštveni i javni zadatak. Zdravlje Beograđana, više od stotinu naših zaposlenih i njihovih porodica su naš prioritet.

Pedeseti rođendan obeležavamo radno, sa 24 sata radio i tv programa i dokumentarnim filmom o naših prvih pola veka. Zlatni jubilej Studija B prilika je da zahvalimo hiljadama kreativnih
i vrednih ljudi koji čine pola veka naše kompanije. Ali još važnije – da zahvalimo na vernosti milionima slušalaca, gledalaca i korisnika naših digitalnih platformi. I da kao zalog za novih zajedničkih 50 godina obećamo da ćemo u svim promenama koje dolaze ostati isti –
Vaš Studio B.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija