• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2020

11:58

VAŽNA IZMENA ZA VLASNIKE KUĆNIH LJUBIMACA! Šetnja će biti dozvoljena i NEDELJOM, EVO POD KOJIM USLOVIMA

Društvo

VAŽNA IZMENA ZA VLASNIKE KUĆNIH LJUBIMACA! Šetnja će biti dozvoljena i NEDELJOM, EVO POD KOJIM USLOVIMA

Podeli vest

Dopuna odluke!

Prema najnovijoj odluci Vlade, dozvoljena je šetnja kućnih ljubimaca u periodu od 23 sata do jedan sat iza ponoći i to najduže 20 minuta, a najdalje 200 metara od mesta prebivališta, odnosno boravišta. Ovo važi za sve dane osim nedelje.

 

 

Kako je danas objavio MUP, građani će imati još jedan termin da prošetaju svoje ljubimce, a to je nedeljom od 8 do 10 časova.

Za ovaj termin takođe će važiti ista pravila-šetnja ne sme biti duža od 20 minuta, a udaljenost od mesta prebivališta viša od 200 metara.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 4 godine

Hvalaaa, do neba.. Kao da ste pročitali moju poruku, željicu... Superrr.. Dovoljno je.. I bitno je, zaista, zbog starijih psica, koji imaju ustaljene navike..

Rade

pre 4 godine

Na 200 metara od kuće, leleeeeee biće sranja i pišanja na jednu gomilu. Izbiće neka nova zaraza ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija