• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Top Press

05.04.2020

11:30

KORONA OTKRILA TAČNO MESTO PREBIVALIŠTA Pacijent iz Topole, a živi u Kragujevcu

Društvo

KORONA OTKRILA TAČNO MESTO PREBIVALIŠTA Pacijent iz Topole, a živi u Kragujevcu

Podeli vest

Kod pacijenta Ž. M. potvrđen je virus COVID -19, i to je prvi slučaj zabeležen na teritoriji opštine Topola. Međutim, prema saznanjima predsednika Skupštine opštine Topola Dragana Jovanovića, osoba kod koje je dijagnostikovan virus nije žitelj Topole, već samo poseduje dokumenta registrovana na ovu opštinu.

„Dobio sam telefonski poziv direktora Instituta za javno zdravlje iz Kragujevca koji me je obavestio da je na Korona virus pozitivan pacijent Ž. M. koji ima dokumenta opštineTopola. Taj pacijent radi u Kragujevcu kao medicinski tehničar  gde se verovatno i  zarazio, tamo i živi. Inače je iz  sela Masloševa a njegova lična karta vodi se na Blaznavu u kojoj je prijavljen od 2016. godine i ako nikada u Blaznavi nije živeo. Verovatno zbog putnih troškova ili stvarno ne znam čega, u svakom slučaju želimo mu brz oporavak u šta nesumnjamo, jer je u pitanju mlad čovek koji je virus dobio na radnom mestu u bolnici pomažući drugima“ – napisao je na svom fejsbuk profilu predsednik SO Topola Dragan Jovanović.

Inače, kako nezvanično saznajemo od 22 testirane osobe sa odeljenja na kom je radio Ž. M. jedino je kod ove osobe dijagnostikovan korona virus.

Pored ovog slučaja, juče je zabeležen još jedan pacijent sa simptomima korona virusa koji ima prebivalište u Kragujevcu a inače je žitelj Topole. Pacijent S. T. je u bolnici u Kragujevcu a članovi njegove porodice u samoizolaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija