• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2020

08:04

STEVANOVIĆ: Istina je, zaraženi lekar je na svoju ruku napustio bolnicu, ZVALI SMO POLICIJU!

Društvo

STEVANOVIĆ: Istina je, zaraženi lekar je na svoju ruku napustio bolnicu, ZVALI SMO POLICIJU!

Podeli vest

Dr Goran Stevanović potvrdio je da je doktor Miodrag Rakić, oboleo od virusa Covid-19, samovoljno napustio Kliniku za infektivne i tropske bolesti

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti je sinoć gostujući na tv Prva rekao da je Klinika postupila po zakonu i odmah njegov nestanak prijavila policiji.

- Kada se neko smesti u bolnicu, lekari preuzimaju brigu o njemu. Kada ode iz bolnice bez otpusne liste mi prijavljujemo policiji - rekao je Stevanović i dodao da je akademik Rakić do sada jedini pacijent oboleo od koronavirusa koji je napustio bolnicu.

NE TREBA NAM VAŠ APLAUZ NEGO DA OSTANETE KOD KUĆE! Srpska lekarka poslala važnu poruku svim građanima!

Stevanović je dodao i da je zakonom zagarantovano da pacijent ima pravo da bira instituciju u kojoj će da se leči, "shodno njenim kapacitetima", ali ne u ovakvim situacijama.

- U okolnostima kada imate veliki priliv bolesnika i kada bolest napreduje, velika je neodgovornost menjati bolnicu, pre svega prema samom sebi - rekao je Stevanović.

Akademik Rakić je, prema pisanju medija, iz Infektivne klinike otišao, na svoju ruku, u bolnicu dr Dragiša Mišović.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija