• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

09.04.2020

16:50

DANILO VUČIĆ STABILNO, LEKARI PRATE NJEGOVO STANJE! Sin predsednika i dalje na Infektivnoj klinici

Društvo

DANILO VUČIĆ STABILNO, LEKARI PRATE NJEGOVO STANJE! Sin predsednika i dalje na Infektivnoj klinici

Podeli vest

Sin predsednika Alčeksandra Vučića pod kontrolom lekara

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, je u stabilnom stanju, prenosi “Blic”.

On je i dalje na Infektivnoj klinici u Beogradu, i njegovo stanje se prati.

Predsednik Vučić je sinoć svoje pratioce na Instagramu obavestio da je njegov stariji sin zaražen korona virusom.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš to. Voli te tata, svi te volimo - naveo je Vučić.

DANILO JE NEPOKOLEBLJIVI BORAC! Dačić pružio podršku Vučiću i njegovom sinu!

On je, inače, prethodnih dana govorio o angažovanju sina Danila i ćerke Milice koji, kako je rekao, volontriaju otkako je proglašena epidemija korona virusa. Na jednoj od konferencija za medije Vučić je izjavio da njegova deca nose penzionerima hemiju, hranu i osnovne namirnice koje su im neophodne.

Pre dva dana i premijerka Ana Brnabić, pričala je gostujući na televiziji o humanitarnom radu dece predsednika Srbije. Ona je tada pokazala i fotografiju Danila i Milice, kako volontiraju i nose pomoć za starije sugrađane.

O tome da je Danilo Vučić pozitivan na koronu izvestili su i američki mediji, poput "Njujork Tajmsa" koji je preneo ovu vest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija