• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

10.04.2020

11:19

ONO ŠTO SE DESILO U NIŠU tokom protekla 24 sata trebalo bi da SLUŽI ZA PRIMER SVIMA NAMA

Društvo

ONO ŠTO SE DESILO U NIŠU tokom protekla 24 sata trebalo bi da SLUŽI ZA PRIMER SVIMA NAMA

Podeli vest

Mere vanredno stanja na teritoriji Beograda tokom protekla 24 sata prekršilo je čak 107 osoba.

Izolaciju je prekršilo njih 9, i određeno im je zadržavanje, dok je 98 prekršilo policijski čas i zaradili su krivične prijave.


U Novom Sadu, izolaciju je prekršilo dvoje ljudi, određeno im je zadržavanje i predložena mera zabrane napuštanja stana.


U Kragujevcu, samoizolaciju je prekršila jedna osoba, sa njom je zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela i izrečena je kazna zatvora u trajanju od 4 meseca koju će izdržavati u kućnim uslovima. Jedna osoba je zadržana zbog izazivanja panike i nereda.


U Nišu juče nije bilo prijava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija