• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2020

14:39

(FOTO/VIDEO) SRBIJA IMA 534 IZLEČENE OSOBE OD KORONAVIRUSA! Premijerka Brnabić saopštila sjajne vesti: Srbija bi uskoro mogla da PROGLASI POBEDU!

Društvo

(FOTO/VIDEO) SRBIJA IMA 534 IZLEČENE OSOBE OD KORONAVIRUSA! Premijerka Brnabić saopštila sjajne vesti: Srbija bi uskoro mogla da PROGLASI POBEDU!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se novinarima na konferenciji za medije zajedno sa prvim pacijentom koji je donirao krvnu plazmu za lečenje pacijenata obolelih od koronavirusa

- Danas mi je zadovoljstvo da pokrećemo veliku borbu protiv Koronavirusa. Ulazimo u sledeću fazu i to fazu lečenjem plazmom. Mi smo danas ušli u sedmu nedelju borbe, i ponoviću i danas, čini mi se da naziremo svetlo na kraju tunela. Ako svi izdržimo još malo, Srbija će moći da proglasi pobedu - rekla je na početku obraćanja premijerka.

Ona je pozvala sve izlečene da doniraju krv kako bi lečenje plazmom bilo efikasno.

- Imamo 534 izlečenizh od koronavirusa, i pozivam ih sve da daju krv. Sve ovo je pokazalo još jednu odliku našeg sistema, a to je da ni malo ne zaostajemo za mnogo naprednijim i mnogo bogatijim zemljama. Terapija krvnom plazmom je terapija koja se primenjuje ne u velikom beoju zemalja. Mi, naša struka, nauka i istraživači radimo na istraživanju još jedne terapije. U tome nam pomažu stručnjaci iz Amerike. Svi zajedno se borimo za svaki ljudski život. 

Premijerka je još jednom pozvala sve izlečene da se jave.

- Imate priliku da spasete makar jedan ljudski život, i da svi zajedno proglasimo pobedu Srbije nad koronavirusom u naredne dve nedelje - zaključila je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola44

pre 4 godine

SVE CESTITKE GOSPODJICI BRNABIC KAKO SE BORI ZA SVOJ NAROD I GRADJANE SRBIJE, POSTENI GRADJANI SRBIJE SU NA VAS PONOSNI. NE OBRACAJTE PAZNJU NA KRITIKE TAJKUNA I NJIHOVIH MEDIJA, BICE IM SVIMA JASNO KADA DODJE VREME IZBORA ZA VLAST U ZEMLJI, TADA CE SE UVERIRITI GDE IM JE MESTO. NASTAVITE I DALJE KAKO STE I DO SADA RADILI, IMATE PODRSKU SVIH NAS KOJIMA JE STALO DO USPESNE I STABILNE SRBIJE, VI STE BUDUCNOST OVE ZEMLJE KOJA DOBIJA PODRSKU IZ CELOG PRAVDOLJUBLJIVOG SVETA.ZAR NIJE DOVOLJNO DA DOBIJAMO POMOC I PODRSKU NAJMOCNIJIH ZEMALJA SVETA, STO POTVRDJUJE DA VODITE ISPRAVNU SPOLJNU POLITIKU ZEMLJE NA CELU SA PREDSEDNIKOM VUCICE,

dragan

pre 4 godine

Jebem i tebe i Vucica i Brnabicku , nabijem vas na kurac SMRADOVI RASPALI UNISTILI STE ZEMLJU UVODITE MIGRANTE PICKA VAM MATERINA JEBACEMO VAM KEVU

Dragojlo

pre 4 godine

Bravo Ana!!!Vredna,postena i radna zena!Da vas Bog cuva i sreca prati!!!

Gradjanin

pre 3 godine

Nisam strucan ali ipak nije mi jasno kako se vidi kraj kad svaki dan imamo vise zarazenih? U cetvrtak se donese odluka da se policiski cas produzi za 24 casa a u subotu vide kraj ,sta se to drasticno promenilo za 48casova a mi nismo upuceni? Nesto mi se tu muva. Daj boze da je tako ali sumnjam.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija