• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

18.04.2020

13:16

DOKTORU KONU JEDNA OCENA ODREDILA JE ŽIVOTNI PUT! "Da sam dobio 5 iz fizike, NIKADA SE NE BIH BORIO PROTIV VIRUSA"!

Društvo

DOKTORU KONU JEDNA OCENA ODREDILA JE ŽIVOTNI PUT! "Da sam dobio 5 iz fizike, NIKADA SE NE BIH BORIO PROTIV VIRUSA"!

Podeli vest

Dr Predrag Kon otkrio kako i zašto je postao lekar i šta je zapravo želeo da bude, ali...

Malo ljudi zna de je dr Kon želeo da studira elektrotehniku. Na pitanje zašto je se ipak opredelio za medicinu, otkrio je:

DOKTORA KONA GLEDATE SVAKI DAN, ALI OVO SIGURNO NE ZNATE! Zašto bi voleo da ZABORAVI PROLEĆE 1998, šta mu se desilo u vojsci i zbog kog postupka njegovog oca mu "TEKU SUZE BEZ REČI"

- Razlog je bio moj profesor u gimnaziji koji nije hteo da mi da peticu iz fizike. Rekao sam sebi: Ako on ne može da mi da pet iz fizike, onda ja nisam za elektrotehniku. Iz biologije i hemije uvek sam imao peticu, i to je bio razloga da odem na medicinu  ispričao je Predrag Kon u intervjuu za Kurir i dodao:  

- Drugi je moj drug i kum Slobodan Ćirković, koji je znao da će studirati medicinu. S njim sam pripremao prijemni. Otišao sam u epidemiologiju, koja zahteva matematičko i tehničko rezonovanje. Kad bih ponovo živeo novi život, opet bih upisao medicinu. Ali ostao je žal za elektrotehnikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija