• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Bllic.rs

20.04.2020

23:00

(VIDEO) MARIJA, UMRO JE DOKTOR LAZIĆ, IMAM JEDNU MOLBU ZA VAS IZ NIŠA! Ispunila je doktorovu poslednju želju, MARŠ NA DRINU ZAGRMEO U CENTRU AMERIKE!

Društvo

(VIDEO) MARIJA, UMRO JE DOKTOR LAZIĆ, IMAM JEDNU MOLBU ZA VAS IZ NIŠA! Ispunila je doktorovu poslednju želju, MARŠ NA DRINU ZAGRMEO U CENTRU AMERIKE!

Podeli vest

Prošle nedelje je na svom Fejsbuk profilu Marija Spasić Komlenović podelila dirljiv video sa još dirljivijom porukom

U čast doktora Miodraga Lazića, koji je nažalost izgubio bitku protiv Kovid-19, odsvirala je na terasi svog doma u Sijetlu "Marš na Drinu". Kako objašnjava uz snimak nastupa, molba da velikom doktoru posveti ovu kompoziciju stigla je od njegove bliske prijateljice.

Talentovana Marija, rodom sa Kosova, koja živi u glavnom gradu države Vašington, u Sjedinjenim Državama, na svom profilu često deli slične nastupe, pa je privukla pažnju i samog doktora Lazića, te je primila dirljivu poruku od njegove prijateljice u kojoj prenosi njegove pozdrave.

- Merilo vrednosti čoveka, kao što sam negde pročitala i zapamtila, jeste da čovek vredi onoliko koliko je srca dodirnuo. Pre dve nedelje dobila sam dirljivu poruku od doktorke Marije iz Urgentnog centra Niš, koja mi je prenela pozdrave doktora Lazića i njegove reči zahvalnosti koje su me do suza dovele - piše flautistkinja.

 Ta prijateljica javila joj se još jednom, dve nedelje kasnije, s molbom koja slama srce.

- U toku noći dobila sam poruku da je doktor Lazić preminuo i zamolila me je, jer znala da bi njemu mnogo značilo, da za njega odsviram “Marš na Drinu”. Za Vas Dr Laziću! Danas svi pevamo i sviramo za Vas “Marš na Drinu”! Večna Vam Slava i hvala Vam! Vaša Marija, objašnjava ona video koji je objavila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 4 godine

Marija Hvala u ime svihnas koji poznavasmo DR Lazu.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Nadam se da je to poslednji tekst o dr Lazću i da će njegova duša moći da se konačno smiri.

nikola

pre 4 godine

prelepo svira...ali otici da zivis u drzavu koja te je oterala sa svog ognjista...e to nije prelepo....

Veteran

pre 4 godine

Bravo djevojko, ma gde budes živjela vidi se da nećes zaboraviti korjene. Dr Lazić će živjeti vječno u srcima vojnika VRS:

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija