• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2020

15:04

JOŠ 4 ŽRTVE KORONE U SRBIJI! Broj zaraženih se povećao za 224, ukupno 7.114! (VIDEO)

Društvo

JOŠ 4 ŽRTVE KORONE U SRBIJI! Broj zaraženih se povećao za 224, ukupno 7.114! (VIDEO)

Podeli vest

Najnoviji podaci

U Republici Srbiji je do 15 časova 22. aprila 2020. godine registrovano ukupno 7.114 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 3.281 osoba od kojih je 224 pozitivno. Za poslednja 24 sata preminulo je još četvoro.

Foto: Covid

Na respiratoru je ukupno 103 pacijenta, a do sada je sa respiratora skinuto 73, saopšteno je na konferenciji Kriznog štaba.

Među zdravstvenim radnicima 622 pozitivnih na Kovid 19

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar saopštio je danas da je 622 zdravstvenih radnika pozitivno na virus korona. Na osnovu kliničke slike, njih 420 je bilo ili se nalazi na bolničkom lečenju, naveo je Lončar na pres konferenciji.

On je dodao da zaraženi zdravstveni radnici čine 8,74 odsto od ukupnog broja zaraženih ljudi u zemlju. Kada je reč o gerontološkim centrima, današnji podaci su da je na Kovid 19 pozitivno 493 korisnika domova i 111 zaposlenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Neverovatno koja pitanja ova gamad iz opozicionih medija postavljaju. Sad kad ne mogu da kritikuju da nema opreme, njima je sada bitno kako se vršila nabavka respiratora i druge opreme za Srbiju, ali im ne pada na pamet (jer bi odmah dobili po nosu), da takva ista pitanja postavljaju njihovim finansijerima iz inostranstva, čije vlade su na najbezobrazniji način otimale već plaćenu opremu!

Vns

pre 3 godine

Valjda će jednom proraditi savest....jednog dana....laž,neistina,obmanjivanje....verujem da će se jednom svi lažovi kajati zbog svega što su rekli...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija