• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

24.04.2020

19:54

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 37! Zbog čega imaš podočnjake, kada se ženiš, da li sme da se jede nešto od "fast fuda"? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 37! Zbog čega imaš podočnjake, kada se ženiš, da li sme da se jede nešto od "fast fuda"? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, došao je i drugi "Draga Saveta day". Kao što sam radio i prošle nedelje, danas ću odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka

 Pre svega jedno izvinjenje jer sam obećao da će "Draga Saveta day" biti svake srede pred merenje, i to će i biti praksa dokle god traje ovaj "čelenž", ali sam samo ove sedmice morao da prekršim to pravilo i da pomerim za petak jer sam imao izuzetno važnu temu o lekarima i redovnoj terapiji. Moram da vam kažem da zadovoljan jer su mi stigle 93. poruke, što znači da se sve više okuražujete da mi pišete i da se pridružujete dijeti. Poenta svega ovoga što radim, na šta svakoga dana utrošim sate i sate, i jeste da imam interakciju sa vama i da što više vas zajedno sa mnom sagori masne naslage i reši se izuzetno opasnog problema gojaznosti- najčešće bolesti modernog doba.

Zbog velikog broja poruka, dogovorili smo se da u videu odgovorim samo na nekoliko, kako ne bi snimak trajao predugo, a svima drugima u pisanoj formi do sutra ujutru. To pravilo sam ispoštovao i prošli put, i odgovorio sam svakome od vas, i tako će biti i danas i u budućnosti. Barem vas ja nikada nisam lagao tokom ove dijete i sve je bilo onako kako sam rekao. Pošto smo izgubili 19,5 kilograma, a one kojima odgovaram na videu biramo metodom slučajnog izbora, to će biti 19. , 38. i 57. poruka koju sam dobio.

Pitanja je i ove nedelje bilo raznih, od toga zbog čega imam podočnjake do toga da li sme da se jede makar nešto od "fast fuda" ili roštilja. Bilo je kao i uvek onih vickastih koji su me pitali da li mi nedostaju kolege sa posla, kad ću da se ženim, a jedan pratilac je čak tvrdio da sam od njega "ukrao" ideju da se tokom dijete jedu tvrdo kuvana jaja.

U svakom slučaju, još jedno lepo iskustvo, pišite mi i dalje na e-mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković. Obećavam da ću kao i do sada odgovoriti na svaki vaš upit. Nastavljamo dalje, jako i disciplinovano i što se tiče ishrane i što se tiče treninga. Odlično nam ide, biće još bolje i ne smemo da odustanemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija