• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

27.04.2020

20:46

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 40! Duh debelića i proždrljivaca u nama, napokon napušta ovaj svet! Crni pokazuje pojačane treninge!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 40! Duh debelića i proždrljivaca u nama, napokon napušta ovaj svet! Crni pokazuje pojačane treninge!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, prošli smo zajedno prvih 40 dana ovog "čelendža". Nije bilo lako, imali smo i teških i lepih momenata, ali smo pregurali sigurno trećinu ovog mučnog puta do vitke linije i zdravijeg organizma

Što je još bitnije, mislim da je prošao najkritičniji period, i da smo se nakon gotovo šest nedelja u ovom režimu ishrane navikli na njega i "krize" su nam sve ređe i ređe, sve do onog trenutka kada ih više uopšte ne budemo ni imali. Ako bih mogao slikovitije da se izrazim, a da se crkva i vernici ne naljute, svi znamo da je 40 dana period kada je duša čoveka koji je umro još uvek na zemlji i nakon toga napušta ovaj svet. Hrabro ću napraviti paralelu i reći da smatram da je onaj duh slabašnih debelića i proždrljivaca, kakvi smo bili, napokon nestao i da sada na ovom svetu ostajemo novi, znatno jači, odlučniji i disciplinovaniji MI.

Zbog svega toga, ali i činjenice da kako vreme prolazi sve manje kilograma izgubimo nedeljno, odlučio sam da dodatno pojačamo treninge. Na početku je išlo lako, ali sada se organizam "brani" i moramo da preduzmemo sve što je do nas da ga nateramo da topi više masti. Zbog toga počinjemo da trčimo, ali polako, i kraće distance. Organizujte se onako kako vam je najzgodnije, ja predlažem period od 17 do 18 sati jer tada ima najmanje ljudi i neku veliku ulicu koja vam je najbliža.

Primera radi, ja sam počeo tako što trčim od raskrsnice do raskrsnice u Kneza Miloša i tu nikome ne smetam i niko mi ne smeta. Ne preporučujem mesta gde se svi rekreiraju jer su tu gužve što je loše i za vaš trening i zbog trenutne epidemiološke situacije. Druga stvar koju ćemo uvesti je hodanje pod opterećenjem, tako što ćemo u ranac stavljati određenu težinu, ali o tome ću vam pričati više u narednim danima.

Napravili smo velike stvari, ali nemamo prava na predah i opuštanje jer su odlučujuće bitke tek pred nama. Zato samo jako, odlučno i disciplinovano, i imajte na umu da smo svakim danom odricanja i sa svakom kapljicom znoja sve bliži željenom cilju.

Sve dane "Crni dijete" pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 35: Crni apeluje! Tokom dijete morate da slušate lekare i pijete redovnu terapiju!
Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 35: Crni apeluje! Tokom dijete morate da slušate lekare i pijete redovnu terapiju!

Dragi moji gurmani, gurmanke i svi ostali verni pratioci, došao je red na temu kojom se nažalost nisam bavio do sada tokom ovog "čelendža" a smatram da je izuzetno važna. Naime, nakon mojih svakodnevnih saveta na polju ishrane, treninga i vitaminske suplementacije, neki od vas su možda pomislili da je dovoljno slušati mene i da treba da zanemare savete lekara i terapiju koju piju

22.04.2020

19:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija