• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2020

15:43

(FOTO) AKO NEMA NIŠTA U GLAVI NE ZNAČI DA NE TREBA DA NOSI KACIGU! Sergej Trifunović nastavlja bahaćenje u saobraćaju!

Društvo

(FOTO) AKO NEMA NIŠTA U GLAVI NE ZNAČI DA NE TREBA DA NOSI KACIGU! Sergej Trifunović nastavlja bahaćenje u saobraćaju!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović nastavlja da krši saobraćajne propise! Doduše, ovog puta nije ugrožavao druge, već sebe, jer je ulicama vozio motor bez obavezne kacige


To što ugrožava sopstvenu bezbednost, nije jedini problem, jer kao javna ličnost i neko ko ima želju da dođe na vlast i vodi ovu zemlju, šalje lošu poruku građanima, a pre svih mladima - da je poželjno voziti motocikl i skutere bez zaštitne kacige.

Foto: Informer

Ali šta drugo očekivati od nekog ko upravlja motornim vozilom pod dejstvom narkotika, ko beži od policije posle udesa koji je izazvao i ko vređa komšije zato što ne žele da udaraju u šerpe i duvaju u pištaljke.

Foto: Informer

Podsetimo, Sergej Trifunović je ove godine izazvao dva saobraćajna udesa.

Sredinom januara, Trifunović je drogiran svojim kolima na Novom Beogradu udario u gradski autobus!

On je odmah pobegao sa mesta udesa (vozaču GSP rekao je da mora da ide kući da 'otvori vrata majstorima i nahrani mačke'!?!), da bi tek posle nekoliko sati sam došao u policiju. Utvrđeno je da tada nije bio pijan, čime se Trifunović i sam javno pohvalio na društvenim mrežama, ali kada mu je na VMA izvađena krv, u njoj su nađeni tragovi kokaina!

Glumac je, kako saznajemo, prethodno satima odbijao da preda urin na analizu, očigledno krijući da je konzumirao narkotike, zbog čega su ga policajci i poslali na VMA da uradi analize krvi.

Samo dve nedelje kasnije, Trifunović je izazvao novu saobraćajnu nesreću na autoputu Beograd-Novi Sad.

Trifunović se svojim džipom 'audi Q2' zakucao u 'fijat stilo', čiji je vozač Srđan S. (44) završio u bolnici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

A koju kaznu je dobio sa izazivanje tih ozbiljnih saobraćajnih nesreća i vožnje pod uticajem droge? Ako je poštovan ZAKON onda je njemu morala biti oduzeta i vozačka dozvola na minimum 6 meseci, zar ne? Ako je to tačno onda znači da je pored vožnje bez kacige napravio još ozbiljniji prekršaj VOŽNJA BEZ DOZVOLE ... Što se tog narkomana tiče ne treba trošiti reči ali se pitam da li je i "uglednoj ELITI" okupljenoj u PSG kokain takođe pojeo mozak ili im je to urođeno da imaju takvog šefa stranke? Gospođo Turajlić, da li vas je bar malo sramota da se pojavite i na ulici?

sombor

pre 3 godine

Boze koga ova drzava placa I ko oce da vodi drzavu sa ovakvim bi sigurno dogurali daleko

Milan

pre 3 godine

Informer previse pažnje posvecujete narkiću Sergeju. Bolje pisite o obicnom ljudima, pekarima, apotekarima, cistacima ulica, med. Sestrama koji rade u ovim teskim vremenima i bore se da zivot funkcioniše normalno

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija