• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

19:50

MITROVIĆ "POKIDAO" NOVINARKU CINS: Daću vam intervju kad ispunite tri uslova, a prvi je DA NAUČITE SVA SLOVA!

Društvo

MITROVIĆ "POKIDAO" NOVINARKU CINS: Daću vam intervju kad ispunite tri uslova, a prvi je DA NAUČITE SVA SLOVA!

Podeli vest

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović našao se na meti novianrke Cins Milice Šarić

Ona je isprozivala vlasnika ružičaste televizije kako je sve vreme vanrednog stanja leteo avionom i helikopterom bez dozvole.

Čak i kada joj je Mitrović objasnio da je za svaki let morao da ima dozvolu, ona je nastavila sa prozivkama. 

Na svom profilu na Tviteru napisala je kako će vlasniku Pinka ponuditi intervju, na šta je on imao spreman odgovor, ali za nju ima tri uslova:

 

 

- Može naravno.Da bih vam dao intervju,treba da ispunite tri uslova.Pod jedan,da pronadjete  bar jednog novinara koji zna sva slova i ko nije baš mnogo glup.Pod dva, da mi kažete kako se finansirate i da li plaćate uredno obaveze prema državi i pod tri,dokaz da nemate Koronu - napisao je na svom Tviteru Željko Mitrović.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojadin

pre 3 godine

Stvarno je pokidao. O čemu vi pričate, smešni ste, al su pare slatke, važno je da pljujete po naredjenju.

Jovan

pre 3 godine

Stajadine ne seri Mitrović ima para a pomaže sve plaća redovno sve poreze državi a tvoji miljenici otimaju od naroda i države ćuti nevidiš koliko si glup !

Pilot

pre 3 godine

Pa šta drugo da joj kaže kad je ona sposobna da napiše da putnički avion leti po celoj Evropi, gotovo svaki dan i čak više puta u jednom danu, u vreme svetske pandemije pa još i bez dozvole? Pa to samo budala ili neko potpuno nepismen može da napiše. Šljuka očigledno nikad u životu nije pročitala ni 5 rededova o vazduhoplovstvu a mogla je da pozove telefonom kontrolu letenja i sazna istinu - naravno, ako je njoj uopšte stalo do istine. Evo, da joj otkrijem da je danas bio u Veneciji i Jerevanu, neka ide da proveri da li je imao dozvolu.

Max

pre 3 godine

Bože koje ste vi jajare.Informer,ne znam zasto vas nema u prodavnicama u formi toalet papira.

Skandinavac

pre 3 godine

Zs ove iz opozicije moze samo Majke da ih vole

Gabriel

pre 3 godine

Pitanja su sasvim OK,Zna se da NIKO,baš niko ne može da uzleti bez dozvole.Čovek očigledno nije mislio bukvalno,već je mislio na novinarsku pismenost...A tu je i ETIKA,obaveza objektivnosti.. To se sve uči tamo,zar ne?Za novinare mnogih medija međutim danas važi pravilo "ko više plati",a lažne vesti,subjektivnost u izveštavanju,izvlačenje iz konteksta i pre svega ostrašćeno navijačko novinarstvo rezultat su baš tog pravila...Zato danas većina javnih ličnosti prvo pita iz kog medija je novinar,pa tek onda daje odgovore.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija