• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.05.2020

11:31

POHVALA I OD VRHOVNOG KOMANDANTA! Vučić čestitao pripadnicima Garde Dan jedinice!

Društvo

POHVALA I OD VRHOVNOG KOMANDANTA! Vučić čestitao pripadnicima Garde Dan jedinice!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svim pripadnicima Garde 6. maj Dan jedinice.

- Nastavljajući tradiciju Srpske Gvardije dugu 190 godina, a zahvaljujući izuzetnoj stručnosti i profesionalnosti stekli ste renome elitne jedinice. Nepuna dva veka dajući doprinos uspešnom stvaranju moderne i funkcionalne vojske čuvate stečeni ugled - navodi se u čestitki predsednika, koju je prenelo Ministarstvo odbrane.

Vučić je naveo da profesionalnim izvršavanjem zadataka i konstantnim usavršavanjem, iz godine u godinu, pripadnici Garde znatno unapređuju vojni protokol za potrebe državnog i vojnog rukovodstva i time doprinose očuvanju ugleda kako Vojske, tako i Republike Srbije.

- Samo najbolje jedinice Vojske Srbije mogu biti nosioci najviših odličja Republike Srbije. Pripadnici Garde sa ponosom i čašću nose odlikovanje za izuzetne zasluge i postignute rezultate u svim oblastima života i rada - naveo je Vučić.

Čestitajući im praznik predsednik je naveo i da je siguran da će pripadnici Garde profesionalno izvršavati postavljene zadatke, razvijati operativnu sposobnost svoje jedinice i u predstojećem periodu dokazati i pokazati ko može biti pripadnik te najstarije reprezentativne jedinice


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MIŠELOM: Srbija posvećena evropskom putu!
Politika

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MIŠELOM: Srbija posvećena evropskom putu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas, uoči popodnevnog videokonferencijskog Samita EU-Zapadni Balkan, sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, a sagovornici su se saglasili da se pokazalo da su, i u uslovima pandemije korona virusa, EU i ZB upućeni jedni na druge.

06.05.2020

10:34

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija