• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

07.05.2020

23:03

ŠOJGUOVA PORUKA SRBIJI ZBOG KOJE ĆE NATO I AMERI ODLEPITI! Vojna saradnja Rusije i Srbije ojačaće borbeni duh oružanih snaga dve zemlje!

Društvo

ŠOJGUOVA PORUKA SRBIJI ZBOG KOJE ĆE NATO I AMERI ODLEPITI! Vojna saradnja Rusije i Srbije ojačaće borbeni duh oružanih snaga dve zemlje!

Podeli vest

Ministar odbrane Ruske Federacije general Sergej Šojgu uputio je čestitku ministru odbrane Republike Srbije Aleksandru Vulinu u kojoj Dan Velike Pobede čestita i svim pripadnicima Oružanih snaga Republike Srbije i veteranima Drugog svetskog rata, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Srbije

- Pre 75 godina utihnuo je Drugi svetski rat, rat koji je za ceo svet postao simbol herojstva sovjetskog naroda, njegove nepokolebljivosti i snage duha - ističe na početku čestitke ministar Šojgu.

- Naši narodi su, da bi se izbavili od te kuge dvadesetog veka, platili milionima života svojih kćeri i sinova. Među onima koji su se borili, koji su izdržali u tom strašnom ratu, među onima koji nisu doživeli svetli Dan Pobede, bili su naši roditelji, dedovi i najbliži.

(FOTO) PUTINOVA SEVERNA FLOTA IH ZA SADA SAMO GLEDA! OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE NATO ESKADRE NADOMAK RUSIJE! Dovoljna je jedna varnica i...

Zato, naglašava general Šojgu, „Mi nemamo pravo da zaboravimo predanje istorije, koju neki pokušavaju da prekroje radi svojih političkih ciljeva, lansirajući otvorene laži i spekulacije. Mi ćemo 9. maja prikloniti glave pred veteranima - herojima pobednicima, za njihove ratne podvige, za spašeni svet, za njihovu veru u budućnost", navodi general Šojgu i poručuje da će „uspomena na milione palih i osakaćenih u tom ratu, oteranih u fašističko ropstvo, izmučenih u koncentracionim logorima i getoima i živih spaljenih u selima, zauvek ostati u našim srcima".

TRAMP ZADAO BRUTALAN UDARAC DUBOKOJ DRŽAVI! ŠUT KARTA ZA ENTONIJA FAUČIJA! Kontrolisao je šest predsedika Amerike, a radio za Gejtsa, Tarnera, Rokfelera...

- Ja sam uveren da će vojna saradnja naših država ojačati borbeni duh pripadnika naših oružanih snaga, našu odlučnost da se zajedno suprotstavljamo globalnim pretnjama i izazovima XXI veka - ističe ministar odbrane Ruske Federacije general Sergej Šojgu u čestitki koju je uputio ministru odbrane Republike Srbije Aleksandru Vulinu povodom Dana pobede - 9. maja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neno

pre 3 godine

Tesko jako tesko Kome je vulin ministar odbrane tesko !!! Pocinjem da sumnjam i u te ruse majke mi

Dragan

pre 3 godine

I kao uvek u teskim vremenima (a ova, danas, jesu teska, ali ce uskoro biti i preteska), jedino nas bratstvo po oruzju sa pravoslavnom Rusijom moze izbaviti propasti.

Srbija

pre 3 godine

Svaka Vam cas gospodine generale, svaka Vasa rec je i nasa zavet. Zivela Srbija i bratska Rusija. Evropo otrgni se od zlikovacke imperija - Amerike i postuj one koje su nam obezbedili ovo st imamo u XXI veku, da nam se to zlo nijad vise ne ponovi. Posebno neka Hrvatski narod ovo procita i shvati gde su bili i sta danas cine prema Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija