• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

08.05.2020

18:53

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 51! Gradski prevoz, kafići i restorani za nas ne postoje! Crni objašnjava kako moramo da se ponašamo "posle korone"!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 51! Gradski prevoz, kafići i restorani za nas ne postoje! Crni objašnjava kako moramo da se ponašamo "posle korone"!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, za ovih sedam nedelja smo napravili veliki rezultat i ne smemo da dozvolimo da se sa prestankom mera zbog korona virusa i vraćanjem normalnom životu i mi opustimo i vratimo na staro

Svestan sam da je lakše šetati kada nema javnog prevoza nego kad ga ima, da je lakše ne piti kada ne rade kafane nego kada rade i da je lakše ne jesti kada je na restoranima katanac nego sada kada su se svi otvorili, ali moramo da pokažemo karakter koji gradimo sve ovo vreme. Pedeset dana smo uložili u to da maksimalno ojačamo, i sada ne smeju da iz nas prorade slabići od pre dva meseca, i da krenu nemilice da krše dijetu najedajući se i napijajući po kafićima i restoranima po principu Tozovčeve pesme "Uzmi sve što ti život pruža".

I da pešačenja na posao, sa posla i gde god da nas put nanese, zamenimo sedenjem u autobusima. Ako posrnemo, i počnemo da kršimo pravila "Crni dijete", verujte mi da će ceo naš trud propasti i da ćemo se u naredna dva meseca vratiti na staro. Što rekao naš narod "ode mast u propast".

Zbog svega toga sam u današnjem videu apelovao na vas da u potpunosti ignorišete početak rada gradskog prevoza. Ti ljudi koji su na stanicama i ti autobusi i trolejbusi koji prolaze ulicama za nas ne postoje. Mi se gradskim prevozom ne vozimo ovog leta ako planiramo da uspemo u onome što smo započeli i da pobedimo u mukotrpnom ratu protiv masnih naslaga i gojaznosti. Zato od danas kao i do danas, gde god da krenemo idemo peške, jer nam je fizička aktivnost u ovom teškom trenutku dijete, kada se naš organizam brani i kada je borba za svaki kilogram, potrebnija nego ikad.

Samo hrabro, verujem u sebe i verujem u sve vas. Mi više nismo oni mekušci sa početka ovog "čelendža" i nećemo dozvoliti da propadne sav naš dosadašnji trud i da odustanemo na pola. Nastavite da se pridržavate svih restrikcija u ishrani, ne smanjujte fizičku aktivnost već je povećavajte, i verujte mi da smo svakoga dana sve bliže cilju. U doba korone ili posle korone, ovu bitku ćemo mi na kraju pobediti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija