• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

11.05.2020

19:18

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 54! Ako se ovoga budemo odrekli, dijeta nam je propala! Crni otkriva koji su sastojci najzaslužniji za ekspresno mršavljenje!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 54! Ako se ovoga budemo odrekli, dijeta nam je propala! Crni otkriva koji su sastojci najzaslužniji za ekspresno mršavljenje!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, znam da vam je svega ovoga već preko glave i verujte da je često i meni, ali nisam dovoljno ni pismen ni rečit ni pametan da vam opišem koliko je važno da sada ne posustanemo ili nedaj Bože odustanemo

Od krucijalne je važnosti da se verno pridržavamo svih onih osnovnih postulata dijete koji su nam omogućili da za sedam nedelja smršamo više od 23. kilograma, što ne može da se postigne ni na jednoj drugoj restrikciji ishrane. Kada kažem osnovnih postulata, tu uz kupus i grejpfrut, prvenstveno mislim na napitke koje moramo da pijemo svako jutro. To je 0,5 litara tople vode, 0,5 litara tople vode sa djumbirom u prahu i 0,5 litara tople vode sa isceđenim jednim limunom. Ova formula je najzaslužnija za naše ekspresno mršavljenje jer dokazano ubrzava metabolizam, a pritom su đumbir i limun toliko zdravi i dobri za imunitet da nam omogućavaju da budemo puni snage i da uz to možemo da se odbranimo od velike pošasti kakva je korona virus.

Zbog svega toga vas molim da ovo naše jutarnje Sveto Trojstvo ne preskočite nijedan dan, uprkos tome što ukus nije sjajan i što vas verovatno često mrzi da sabajle, čim oči otvorite, pravite ove napitke. Ne želim da vas plašim, ali verujte mi da ćete ukoliko počnete da zabušavate sa jutarnjim napicima ili ako nedaj Bože prestanete da ih uzimate, u potpunosti zaustaviti svoje mršavljenje. Potom ćete nedeljama stagnirati, odustati od dijete, i ode sve dođavola, a vi ste u julu i avgustu ponovo debeli umesto lepi i zgodni.

Ne smemo da dozvolimo da se to dogodi i zato vas sve molim da se maksimalno pridržavate svih pravila "Crni dijete". Pored toga, nema lenčarenja ili gradskog prevoza nego svaki dan napolje na trening. Ovo jesu teške nedelje, mukotrpno se skida svaki kilogram, ali se samo na takvim izazovima vidi ko je šampion a ko nije. Ja verujem da vi jeste, zato popijte taj limun i đumbir naiskap i pravac na trčanje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija