• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.05.2020

13:14

(VIDEO) LETEĆI AUTOMOBILI STIŽU U SRBIJU! Željko Mitrović: 1. avgusta probni let, od septembra SERIJSKA PROIZVODNJA!

Društvo

(VIDEO) LETEĆI AUTOMOBILI STIŽU U SRBIJU! Željko Mitrović: 1. avgusta probni let, od septembra SERIJSKA PROIZVODNJA!

Podeli vest

Vlasnik televizije "Pink" nedavno je podigao veliku prašinu u javnosti svojom metodom lečenja koronavirusa, ozonizacijom krvi, a ovoga puta je iznenadio svoje pratioce na Instaramu novim izumom - letećim automobilom.

Kako je na svom Instagramu objavio, Mitrović će prvog avgusta biti prvi čovek koji će poleteti automobilom u koji može stati samo jedna osoba.

- Ovo je projekat mog prvog flying car-a (drona), koji će kao prototip biti proizveden u mojoj fabrici dronova! Prvog avgusta će probni pilot Dj Žex preleteti Beograd sa ovom letelicom za jednu osobu! Već u septembru kreće serijska poizvodnja! - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Vlasnik televizije "Pink" želi da počne i sa proizvodnjom ovih vozila, koja bi mogla da poče čak u septembru.

Ipak, Mitrović nije precizirao detalje koršćenja ovog prevoznog sredstva, što otvara brojna pitanja o dozvolama, regulaciji vazdušnog saobraćaja, parkiranjima, ali i ceni ove vozne sprave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vukašin

pre 3 godine

@Mira, Slažem se sa Vašim stavom,a to me ohrabruje da ima takvih ljudi, i da će oni koji odlučuju biti spremni da kažu,dosta ovakvih senzacija koje služe minornom broju ljudi. Ukoliko ovaj Mitrović preleti iznad BG sa ovim čudom,ne testiranim i bez ikakvih sertifikata i Propisa o dozvolama za ovakve ludorije,obećavam da ću se odreći države i neću Vučića smatrati za mog Predsednika. A,Mitroviću preporučujem,jer nemam drugi način,da se mani širenja nekulture i šunda,bavljenjem medicinom,jer nema znanja i nema dozvolu za bavljenje tim poslom.Drugo je što novcem može sve i što drugim akcijama pridobija pristalice za ove radnje. Ako ima toliko novca neka ga da fakultetima,institutima,za kulturu,da ne gledamo vraćanja Turske i njene kulture na naše prostore,što će zatvoriti Zadrugu i emitovanje turskih serija prekinuti,i to odmah. Ako je već čovek od brige za prirodom,onda pomozi vlasnicima motornih vozila sa EURO-1,2,i 3 da ih zamene sa EURO-4.

Laza Lazarevic

pre 3 godine

Zeljko dodji u moju ustanovu tu su sve naucnici kao i ti da smislite nesto lepo.

Dejan

pre 3 godine

Koliko li ce kostati, Kinezi proizvode te dronove za 10 Eura, preplavili su Nemacko trziste. Samo da nije neki plastenjak...

Jovan

pre 3 godine

Moze da patentira ovo i kinezi neće moći da proizvode plagijate, ali svakako mi imamo dosta jeftinu radnu snagu takoda je ovo super čak i ako je zeljko 0 kao osoba

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija