• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

19.05.2020

20:28

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 62! Ko uz Šabačku ulicu pešači svaki dan, ni pakao mu neće teško pasti! Šetali smo do posla sa Bojanom Babićem u rubrici "Šetajte sa Crnim"!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 62! Ko uz Šabačku ulicu pešači svaki dan, ni pakao mu neće teško pasti! Šetali smo do posla sa Bojanom Babićem u rubrici "Šetajte sa Crnim"!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, došao je utorak i samim tim je vreme za našu novu rubriku "Šetajte sa Crnim". Za one koji ne znaju svakog utorka ujutru odlazim do stana nekog kolege/koleginice i sa njim/njom potom pešice idem na posao

Pred kraj šetnje zajedno nominujemo kolegu/koleginicu sa kojim/kojom ću pešačiti sledeće nedelje. Poenta ove rubrike je da malo ubacimo nešto novo ali i da "nateram" svoje kolege da bar taj jedan dan pešače do posla i ne koriste prevoz ili automobil gde god da stanuju. Uz to želim da vam prikažem da sa mnom rade fenomenalni ljudi, i da su sve to na neki svoj način veliki kraljevi i kraljice kojima se potpuno nepravedno "lepe" neki epiteti i stvaraju predrasude zato što rade u tabloidu.

U prvu šetnju sa mnom je išla novinarka Dejana Kljajić koja je ujedno i autor i voditelj emisije "Žene bez tajni", a ove nedelje smo šetali sa zamenikon urednika političke rubrike Bojanom Babićem. Pošto on živi u Ljubljanskoj ulici u naselju Bulbuder na Zvezdari, imali smo nemalih pet kilometara šetnje do naše redakcije na Terazijama, i ovo rastojanje smo prepešačili za 45 minuta.

Najteži deo ove rute je na samom početku kada od Dimitrija Tucovića, morate uzbrdo Šabačkom ulicom da dođete do Bulevara kralja Aleksandra. Ulica je toliko strma, da vam je tih nekoliko stotina metara "dušica u nosu". Ko ovuda prolazi svaki dan, ni pakao mu neće teško pasti. Uprkos tome, šetnja sa Bojanom je bila izuzetno zanimljiva, siti smo se ispričali o mnogim temama za šta inače nemamo vremena. Ono što je zanimljivo je da mi je Babić otkrio da od februara svuda ide samo peške, što se videlo i po njegovoj kondiciji koja je ruku na srce trenutno mnogo bolja od moje. Na kraju šetnje smo iskoristili priliku da u videu zajedno apelujemo na ljude da makar do posla i nazad idu peške.

Za sledeću nedelju smo nominovali Jovanu Matijašević, novinarku rubrike društvo i ekonomija. Po nju u utorak ujutru idem u naselje Medaković III na opštini Zvezdara odakle nam predstoji nekih sat ipo hoda do redakcije, odnosno devet kilometara. To će biti prvi ozbiljan izazov za nas.

Nadam se da vam je ova nova rubrika biti zanimljiva, i pišite, jer je sutra "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovicŽinformer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak ponovo očekuje "dan D" i merenje, i nadamo se dobrim rezultatima.

Budite zdravi i pridržavajte se svih pravila u ishrani i treningu jer nam odlično ide. Ako ovako nastavimo, pobeda nad masnim naslagama i gojaznošću nije daleko.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija