• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

20.05.2020

18:44

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 63! Kakav ti je stav o testeninama, da li moramo da popijemo pet litara vode dnevno, da li koristiš fotošop kod slika sa merenja, kada ćeš da menjaš stajling ? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 63! Kakav ti je stav o testeninama, da li moramo da popijemo pet litara vode dnevno, da li koristiš fotošop kod slika sa merenja, kada ćeš da menjaš stajling ? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, došao je i šest "Draga Saveta day". Kao što sam radio i prethodnih nedelja, danas ću odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka.

Jako sam zadovoljan jer mi je ukupno stiglo 146. poruka, što znači da mi iz nedelje u nedelju sve više pišete i da se pridružujete dijeti. Poenta svega ovoga što radim, i u šta svakoga dana ulažem celog sebe i mnogo vremena, i jeste da imam interakciju sa vama i da što više vas zajedno sa mnom gubi kilograme i tako polako pobeđuje u teškoj bici protiv masnih naslaga i gojaznosti.

I na ovom "Draga Saveta day-u", važe ista pravila kao i do sada. Zbog velikog broja poruka, slučajnim izborom biramo četvoro ljudi kojima odgovaram u videu dok će svi ostali svoje odgovore, u pisanoj formi, dobiti do sutra ujutru. Pošto sam do sada izgubio 25 kilograma, na videu sam odgovarao na 25. , 50. ,75. i 100. poruku koju sam dobio. 

Pitanja je i ove nedelje bilo raznih, od toga kakav mi je stav prema testeninama jer ih neke dijete dozvoljavaju jednom nedeljno, do toga da li moraju svi pratioci da popiju pet litara tečnosti dnevno kao što ja to činim. Bilo je kao i uvek onih vickastih koji su me pitali da li koristim fotošop kada slikam merenje kilaže, pa čak i onih koje je zanimalo kada ću da promenim stajling jer me često viđaju u istim odevnim predmetima.

U svakom slucaju, još jedno lepo, korisno, a na momemte i smešno iskustvo, pišite mi i dalje na e-mail adresu aleksandar.crnomarkovicŽinformer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković. Obećavam da ću kao i do sada odgovoriti na svaki vaš upit. Idemo dalje, pridržavamo se svih pravila u ishrani i treninzima.

Sutra je novo merenje i nadam se da ćemo ponovo biti zadovoljni rezultatima. Iako nam je zbog jakog otpora organizma mršavljenje trenutno spušteno na minimum, nikako ne smemo da odustanemo i moramo to da prebrodimo. Nakon kiše uvek dođe sunce i u životu i u mršavljenju, pa će tako i posle ove naše višenedeljne Golgote doći period kada ćemo kilograme znatno brže gubiti i stići do predviđenog cilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija