• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

22.05.2020

19:50

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 65! Vraćamo se čeličnoj disciplini! Kupuse, majko i maćeho...

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 65! Vraćamo se čeličnoj disciplini! Kupuse, majko i maćeho...

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, odlučio sam da povratim čeličnu disciplinu koju sam imao u prvim nedeljama ovog "čelendža". Dobri rezultati su me uljuljkali i došlo je do nekih popuštanja i prekršaja režima ishrane što se najbolje vidi u samo jednom izgubljenom kilogramu prošle nedelje. Međutim tome je sada došao kraj i ponovo se vraćamo na vojnički pristup sa maksimalnom disciplinom u ishrani i treninzima

Zbog toga sam juče skuvao kupus i danas ga poneo na posao kao u dobra stara vremena. Shvatam da vam je svima kao i meni preko glave kupusa i da vam se smuči i od pomisli na njega ali moramo da izdržimo i da ga jedemo barem za jedan obrok svakoga dana jer nam je ta namirnica najbitnija za mršavljenje. Kako bih vam malo pomogao predlažem sitne modifikacije recepta.

Umesto tri glavice, stavite dve, pa će biti čorbastije i malo će se razlikovati od onog kupusa koji uvek jedemo. Uz to probajte da dodate neke druge začine, makar bili i atipični za ovo jelo, jer će mu to dati drugu notu u ukusu. Takođe, slobodni ste da ovo jelo oplemenite sa bilo kojim povrćem osim krompira, pasulja, kukuruza i graška jer u njima ima ugljenih hidrata.

Pouzdano znam da celer odlično ide uz ovo, ali ko zna, nikada nismo probali ni kupus sa malo boranije, karfiola, brokolija, kelja, špargle... Možda ispadne bućkuriš a možda bude fenomenalno i otkrijemo novi recept. Ako ne pokušamo i ne eksperimentišemo ništa nećemo postići.

Samo jako dragi moji, nastavljamo dalje odlučno i disciplinovano. Jutarnji napici, grejpfrut i kupus su obavezni svaki dan, kao i fizička aktivnost. Nema više opuštanja ako želimo da na leto budemo u top formi. Verujem i u sebe i u vas.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija