• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

23.05.2020

21:12

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 66! Gori more, tope se planine! Crni je pobedio prvi planinski vrh!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 66! Gori more, tope se planine! Crni je pobedio prvi planinski vrh!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, danas smo imali jedan od najtežih testova u ovih dva meseca, Pošto se vraćamo na vojničku disciplinu,restrikciji ishrane, i u treninzima odlučio sam da se popnem na najbližu planinu u okolini mog grada a to je Avala

Koliko god da verujem u sebe i u kondiciju koju sam stekao ovi kilometri uz Avalu su mi bili prave Tantalove muke. Da ne bih posustao ili se nedaj Bože izgubio sa sobom sam poveo vernog psa Enu, koja je po rasi Lagoto romanjolo, ili u srpskom narodu "kuče koje traži tartufe".

Teško mi je da vam rečima slikovito opišem ovaj poduhvat. Dok je Ena jurila uz planinu, koja njoj ništa ne znači, ja sam hrabro koračao, udišući na nos i izdišući na usta, kao da treba prvi da pobodem zastavu na Mont Everest. Da dođemo do tornja, Enči i meni je trebalo sigurno 40 minuta, iako moram da priznam da bi ona stigla upola brže. Neću da vas lažem, bio sam izmoren i mrtav, ali onaj osećaj kada stignete do vrha i pritom pobedite i planinu i sebe nijedan novac ne može da plati.

Tako da dragi moji savetujem vam da ovaj vikend odete negde daleko od grada i da se maksimalno posvetiti fizičkim aktivnostima. Znam da nije lako, ali osećaj kada prevaziđete prepreku će biti fenomenalan. Nastavljamo dalje, najjače do sada, bez opravdanja i opuštanja. Ne kršimo dijetu, imamo maksimalnu fizičku aktivnost. i obećavam da ćemo izuzetno brzo izvojevati tešku povedu nad masnim naslagama, suvušnim kilogramima i gojaznošću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija