• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2020

20:52

ER SRBIJA POVEĆAVA BROJ LETOVA SA 16 NA ČAK 70! Evo koje su sve destinacije u ponudi i kako će funkcionisati avio-saobraćaj u regionu!

Društvo

ER SRBIJA POVEĆAVA BROJ LETOVA SA 16 NA ČAK 70! Evo koje su sve destinacije u ponudi i kako će funkcionisati avio-saobraćaj u regionu!

Podeli vest

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je danas da će zbog povećane tražnje do 14. juna povećati broj letova na pojedinim linijama, pa će tako umesto planiranih 16 letova do Londona (Hitrou), Beča, Ciriha i Frankfurta obaviti čak 70 povratnih letova

Pored navedenih gradova, Er Srbija će leteti i do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat.

Postoji mogućnost i uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Er Srbija naknadno obavestiti putnike.

Iz te kompanije navode da pomno prate ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promenama prilagođavaće svoj red letenja.

Prema najnovijem stanju, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

Foto: Informer



Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit kaže da se posle početka obnove letova 21. maja saobraćaj progresivno povećava u zavisnosti od potražnje.

- Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Er Srbija lider u regionu - rekao je Nejsmit.

RAMPA ZA CRNOGORSKE AVIONE! Zabranjeno sletanje "Montenegro erlajnsa" na beogradski aerodrom!

 



Er Srbija, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti putnika i članova posade tokom putovanja.

Na svim letovima srpske nacionalne avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju.

Er Srbija prilagodila je sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom koronavirusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija