• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2020

13:54

PREDSEDNIK VUČIĆ POZVAN U MOSKVU 24. JUNA

Društvo

PREDSEDNIK VUČIĆ POZVAN U MOSKVU 24. JUNA

Podeli vest

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima poziv da poseti Moskvu i prisustvuje vojnoj paradi povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, 24. juna.


"Predsednik Vučić ima poziv i na osnovu tog poziva posetiće Moskvu u vezi sa održavanjem parade povodom 75. godišnjice Pobede", rekao je Bocan-Harčenko.


On je za Sputnik rekao da mnoge stvari zavise od normalizacije situacije tokom pandemije korona virusa.

"U Srbiji je u toku olakšavanje ograničenja. Kod nas još postoje restrikcije. Nema letova između dve zemlje", rekao je Bocan - Harčenko za portal Sputnjik.

Foto: Tanjug

On je kazao da je imao niz sastanaka sa ministrima odbrane i spoljnih poslova Aleksandrom Vulinom i Ivicom Dačićem, kao i da je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić razmatran razvoj ekonomskih odnosa dve zemlje.

"Rekao bih da sve što smo imali od planova ostaje na dnevnom redu, niko ne odustaje. A kad je reč o realizaciji, što pre se završi epidemija i ograničenja, to bolje. Što se tiče naših projekata, nisu sve kompanije pravile pauzu", rekao je ruski ambasador.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija