• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2020

16:28

NEMAMO ŠTA DA KRIJEMO! Brnabić najavila: Izveštaj o borbi sa koronom kad se odjavi epidemija!

Društvo

NEMAMO ŠTA DA KRIJEMO! Brnabić najavila: Izveštaj o borbi sa koronom kad se odjavi epidemija!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će javnost, kada bude proglašen kraj epidemije koronavirusa u Srbiji, biti obaveštena o tome šta je sve urađeno i nabavljeno tokom borbe sa tim virusom i koliko je novca potrošeno


- Mislim da je važno da završimo čitavu borbu i da onda damo izveštaj koji će biti potpuno transparentan. Nemamo šta da krijemo - rekla je Brnabić na pitanje kada će se znati koliko je novca potrošeno za nabavku opreme i koliko je dobijeno od donacija tokom epidemije koronavirusa.


Premijerka je kazala da će biti date sve informacije, ali nije prezicirala kada se to može očekivati.

- Nadam se da ćemo što pre završiti borbu sa virusom. Polako zatvaramo kovid bolnice i vraćamo ih u normalno funkcionisanje, a Ministarstvo zdravlja još uvek radi kadrovski plan o zapošljavanju. Na kraju ćemo dati izveštaj o svemu što smo uradili od prvog dana, odnosno još pre 6.marta kada smo registrovali prvi slučaj - rekla je Brnabić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija