• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

02.06.2020

20:12

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 76! Nije sramota izgubiti od žene, ili možda ipak jeste? Crni jedva držao korak za novinarkom Katarinom Milanović u šest kilometara dugoj šetnji od Karaburme do Terazija!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 76! Nije sramota izgubiti od žene, ili možda ipak jeste? Crni jedva držao korak za novinarkom Katarinom Milanović u šest kilometara dugoj šetnji od Karaburme do Terazija!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, evo novog utorka i popularne rubrike "Šetajte sa Crnim". Za one koji još uvek ne znaju o čemu se radi, svakog utorka ujutru odlazim do stana ili kuće nekog od mojih kolega iz redakcije i onda zajedno idemo peške na posao bez obzira na to gde živi

Na taj način barem jedan dan u nedelji "nateram" svoje kolege da ne koriste gradski prevoz ili automobile, a uz to svima vama prikazujem koliko su dobri i kvalitetni ljudi sa kojima svakodnevno sarađujem uprkos tome što im ponekad raznorazni zlonamerni neradnici "lepe" neke pogrešne epitete i stvaraju predrasude zato što rade u tabloidu

Ove nedelje smo šetali sa novinarkom rubrike društvo i ekonomija Katarinom Milanović, koja u našim novinama pokriva praktično sve sektore iz ovih oblasti. Pošto je došla poslednja na našu rubriku i svi sektori su bili zauzeti, ona je "uletala" gde god je trebalo, i tako postala odličan univerzalni novinar koji može da uradi svaku temu. Po Kaću sam išao u Srnetičku ulicu na Karaburmi što je oko šest kilometara udaljeno od našeg posla. Hodajući Višnjićevom ulicom, ispod Pančevačkog mosta, do ulice 29. novembra, pa onda tim pravcem do Trga republike i Terazija, shvatio sam da moram još mnogo, mnogo da radim na svojoj kondiciji. Iako sam mislio da se Jovana Matijašević prošle nedelje šalila sa mnom kada je rekla da Katarina ima odličnu kondiciju, šetnja me je ubrzo demantovala, i shvatio sam da jedva mogu da držim korak za Kaćom.

Nisam želeo da se obrukam, pa sam nekako uspeo izdržim njen tempo kojim smo u redakciju stigli za manje od sat vremena, ali sam se propisno umorio. Tokom ove, nazovimo, šetnje, sa Katarinom sam promenio mnogo različitih tema, a otkrila mi je i neke stvari koje nisam znao iako se družimo i van posla. Od toga da je za vreme vanrednog stanja stalno išla peške na posao, preko toga da ovako brzo hoda čak i kada ode u šetnju pored reke sa suprugom ili obilazi butike sa drugaricama, do činjenice da će kupiti psa pomeranca kome su već odabrali ime Pako (da li po modnom dizajneru Paku Rabanu ili nekom od 2.378 likova iz španskih serija i filmova nije želela da nam otkrije). Ono što je ostalo enigma je da li će i Katarina imati neki projekat na TVIN.rs, jer je ona na moje pitanje, u maniru iskusnog političara, dala diplomatski odgovor u kome nam praktično ništa nije rekla.

Za sledeću nedelju zajedno smo nominovali našeg kolegu Milana Dobromirovića, urednika političke rubrike, koji će sigurno imati štošta zanimljivo da nam ispriča. Po njega u utorak idem u naselje Doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu i do naše firme ćemo hodati neverovatnih 9 kilometara što će biti moja najdužna šetnja a ujedno i najveći izazov tokom ovog "čelendž".

Nadam se da vam je ova rubrika zanimljiva, i pišite, jer je sutra "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovicŽinformer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak ponovo očekuje "dan D" i merenje, i nadamo se dobrim rezultatima.

 Nastavljamo dalje, pridržavamo se svih pravila u ishrani i treniramo što više možemo. Na odličnom smo putu i ne smemo sada da odustanemo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija