• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2020

20:08

(VIDEO) NEPREGLEDNOJ KOLONI NEMA KRAJA! Pogledajte snimak iz drona na graničnom prelazu Promahonas gde je BLOKIRANO NEKOLIKO STOTINA SRPSKIH TURISTA!

Društvo

(VIDEO) NEPREGLEDNOJ KOLONI NEMA KRAJA! Pogledajte snimak iz drona na graničnom prelazu Promahonas gde je BLOKIRANO NEKOLIKO STOTINA SRPSKIH TURISTA!

Podeli vest

Državljani Srbije ne mogu da putuju u Grčku niti preko Bugarske i bugarsko-grčkog graničnog prelaza Kulata-Promahonas, potvrdili su iz grčke granične policije na prelazu Promahonas. Nažalost ovu odluku na sopstvenoj koži osetilo je nekoliko stotina srpskih turista, koji su se danas uputili u Grčku preko Bugarske

Mnogi turisti su u toku dana upućivali javni apel Ministarstvu za pomoć.

Bugarski državljanin Teodor Ivanov objavio je snimak iz drona na svom Fejsbuk profilu.

Na njemu se vidi nepregledna kilometarska kolona sa vozilima.

Pogledajte: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nn

pre 3 godine

Malo su nepromisljeno poleteli u Grcku!!! Grcka se ponela vrlo neodgovorno. Zasto ranije nije najavila da granica nece bit otvorena. Ovo je svima za pamet. Ostanite u svojoj zemlji, da nebi naisli na ovakve I gore komplikacije.

deja

pre 3 godine

...upućivali STE javni apel Ministarstvu za pomoć ???, A POTRCALI STE ko da ce vam neko oduzme plaze ili da vise nikad nece biti godisnjeg. NECETE da slusate izjave i preporuke ministarstva i agencija za putovanja, NISTE cekali zvanicnu objavu da je prelaz otvoren. Od uvek je bilo: Ko pita - ne skita Ko ne plati na mostu - plati na cupriji. al neki nikad da se dozovu pameti...pa mi sad nije zao sto cekate. pozz.

Bojkot

pre 3 godine

Vracajte se nazad ovo je nevidjeno poniženje!

Vlado

pre 3 godine

Mi imamo budala i za izvoz i sad traže od Ministarstva pomoć! Zar da šalju avione po vas???!!! Neka vas drže tamo barem 14 dana, jer ste zaslužili.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija