• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

16.06.2020

18:28

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 90! Najgora stvar koja može da vam se desi u trenažnom procesu! Crni se razboleo, predstoje dani mirovanja!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 90! Najgora stvar koja može da vam se desi u trenažnom procesu! Crni se razboleo, predstoje dani mirovanja!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, dogodila mi se najgora moguća stvar u ovom trenutku. Ne, nisam vratio kilogram ili dva, ali i to bih više voleo od ovoga što sam se razboleo i tako silom prilika doveo sebe u situaciju da narednih nekoliko dana moram da mirujem

Nisam se dovoljno pazio, niti zalečio manju prehladu od prošle sedmice, i sada me je "sastavilo" sa svih strana. Obe nozdrve su mi u potpunosti zapušene, grlo suvo, kašljem, otežano dišem... Nemam "koronu", ali uprkos tome nisam ni za šta, jer oko nas postoji na desetine i stotine virusa koji su podjednako podmukli.

Zbog svega ovoga vas molim da se čuvate i pazite na svoje zdravlje, jer ništa ne može da vam tako poremeti planove kao bolest. Kada ste bolesni morate da oslabite restrikciju, da svedete fizičku aktivnost na nulu i samim tim zasigurno nećete smršati ni grama. Nemojte biti neodgovorni kao ja i posebno obratite pažnju na ove česte promene vremena i temperaturne razlike. Ne želim da budem Nada Macura, ali vas molim da se oblačite slojevito i nosite jaknu, jer iako je jun mesec lako možete da se smrznete ili pokisnete i onda ćete se veoma izvesno prehladiti. Svaka dijeta i brz gubitak kilograma oslabi metabolizam i zbog toga moramo mnogo više da se čuvamo nego u regularnim uslovima.

Da ne mislite da se pravim lud, znam da je danas utorak ali nije bilo šanse za rubriku "Šetajte sa Crnim". Prvo zbog mog zdravstvenog stanja i činjenice da su mi takav napor lekari najstrože zabranili a potom i zbog toga što je kolega Milan Dobromirović zaista imao neodložne privatne obaveze. Nešto se Milančetu i meni ne da ta šetnja od naselja Dr. Ivana Ribara do posla, ali vam obećavamo da ćemo smognuti snage i što pre to realizovati.

Čuvajte zdravlje, poštujte režim ishrane i trenirajte, a ja vam se uskoro ponovo priključujem. Idemo napred do pobede, nema odustajanja.

Sutra je "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak očekuje "dan D" i novo merenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija