• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.06.2020

09:56

U KRAGUJEVCU JOŠ 50 ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM! Najnoviji izveštaj Instituta za javno zdravlje

Društvo

U KRAGUJEVCU JOŠ 50 ZARAŽENIH KORONAVIRUSOM! Najnoviji izveštaj Instituta za javno zdravlje

Podeli vest

Do noćas u dva sata posle ponoći, u Kragujevcu je potvrđeno još 50 zaraženih korona virusom, a u celom Šumadijskom okrugu registrovana je 60 slučajeva, navodi se u najnovijem izveštaju Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu.

Najviše novozaraznih je u Kragujevcu, 50, a slede Aranđelovac i Knić sa tri, Rača sa dva i Lapovo, Žagubica i Novi Pazar sa jednim novozaraženim.

U Kragujevcu je i trenutno najviše pozitivnih pacijenata, 197, dok ih je u Aranđelovcu 23.

U Kliničkom centru Kragujevac hospitalizovana su 52 pacijenta.

Institut navodi da su na osnovu briseva iz kovid laboratorije "Kraguj", 62 uzorka bila pozitivna, od kojih 60 iz Šumadijskog okruga.

Od početka epidemije, u tom Institutu je testirano 8.770 uzoraka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija