• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandar Crnomarković

28.06.2020

17:45

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 102! Uspeli smo da pokvarimo i vagu! Još jedan poduhvat "Crni dijete"!

Društvo

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 102! Uspeli smo da pokvarimo i vagu! Još jedan poduhvat "Crni dijete"!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, ove nedelje nažalost neće biti merenj

Razlog je, što bi rekli stari Latini "vis maior" ili prevedeno na naš jezik viša sila. Uspeli smo da pokvarimo vagu koju sam kupio pre nešto malo više od tri meseca.

Ne znam da li se pokvarila baterija, da li je neki drugi kvar ili plaćam danak svakodnevnog merenja, ali znam da sam pokušavao da se izmerim na 10 različitih lokacija u kući i da sam stao 50 puta na vagu ali na displeju naprosto ništa ne "izlazi". Nije mi preostalo ništa nego da je odnesem na servis, jer je u garanciji, i da čekam da je majstori poprave.

Istini za volju, mogao sam da se izmerim i na drugoj vagi, ali to prosto nije merodavno jer se na onoj stalno merimo. Ne volim da lažem i moram da priznam da sam stao i na drugu vagu i da ima rezultata ali ne želim ništa zvanično da objavljujem dok onaj naš kantar ne poprave.

A inače sam mislio da vas više ne zamaram sa merenjima svake nedelje, i da četvrtkom imamo kvalitetniji i zanimljiviji sadržaj, a da rezultate na vagi objavljujem kada budem izgubio 35,40,45 i 50 kilograma. Izgleda me je onaj gore čuo i pokvario mi vagu. I sami znate da je karma k**va.
 

Nastavljamo dalje hrabro i ne osvrćemo se iza sebe. Poštujemo sva pravila u ishrani, imamo što više fizičke aktivnosti i rezultat na vagi sigurno neće izostati. Samo jednu stvar ne smemo da dozvolimo, niti uopšte o njoj da razmišljamo, a to je da odustanemo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 98! šta da radim kada izgubim motivaciju, koliko vremena treba da se smrša 40 kilograma, kako da zategnem višak kože, da li sme da se jede meso za večeru? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 98! šta da radim kada izgubim motivaciju, koliko vremena treba da se smrša 40 kilograma, kako da zategnem višak kože, da li sme da se jede meso za večeru? Crni odgovarao na vaša pitanja u novom "Draga Saveta day-u"!

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, došao je i jedanaesti "Draga Saveta day". Kao što sam radio i prethodnih nedelja, danas ću odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka

25.06.2020

17:12

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija