• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2020

16:00

U ŠOPING MOLOVE SAMO SA MASKAMA NA LICU! Premijerka Brnabić održala sastanak sa predstavnicima TC u Beogradu!

Društvo

U ŠOPING MOLOVE SAMO SA MASKAMA NA LICU! Premijerka Brnabić održala sastanak sa predstavnicima TC u Beogradu!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima tržnih centara i šoping molova u Beogradu, a tema sastanka bile su nove mere u cilju suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su od sutra na snazi u prestonici


Predsednica vlade upoznala je predstavnike tržnih centara da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan tržni centar u Beogradu bez zaštitne maske.


Bez obzira na prirodu posete tržnom centru, dužinu boravka u njemu, svi posetioci dužni su da sve vreme boravka u njima nose zaštitne maske, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vlada Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mera, privreda mogla i dalje da funkcioniše.

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Republici Srbiji i prilagođava epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana, navedeno je u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arzt aus Serbien

pre 3 godine

Pažnja! Ana je progovorila! Nego, gde je predsednik? Nema ga kao da je otišao u karantin. Pitam samo, jer brinem za zdravlje...

HVAC UVC

pre 3 godine

Tržni centri treba da uvedu sisteme za sterilizaciju vazduha u klimatizacionim i ventilacionim kanalima, kako se virusi ne bi širili po objektu i zarazili ljude. Postoje nova inovativna rešenja na bazi UVC zračenja koja sa efikasnošću 99,99% sterilišu vazduh koji struji kroz kanale za klimatizaciju. Ali izgleda da se čeka uredba Vlade da bi TC ovakve sistemi ugradili i zaštitili posetioce i radnike TC-a, jer do sada ni jedan TC u Beogradu nije UVC zaštićen.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija