• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

01.07.2020

08:33

MOLIM VAS, NE ŠIRITE PANIKU! INFORMACIJA NIJE TAČNA! Lončar: Hajde da budemo jedinstveni i solidarni!

Društvo

MOLIM VAS, NE ŠIRITE PANIKU! INFORMACIJA NIJE TAČNA! Lončar: Hajde da budemo jedinstveni i solidarni!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je za RTS da opreme u novopazarskoj bolnici ima dovoljno "ne za narednih nekoliko dana već za narednih nekoliko nedelja".

"Juče sam se vratio iz Novog Pazara, zamolio bih sve u Srbiji da ne šire paniku, jer smo se uverili sami da opreme ima dovoljno ne za narednih par dana nego nedelja", rekao je Lončar u Dnevniku RTS-a.

Nije tačna informacija i molim sve da ne uzimaju sa društvenih mreža kad piše da nešto fali, to nije validno, kaže ministar.

Prema njegovim rečima, danas u podne iz Kragujevca kreće devet lekara i pet sestara i tehničara.

"Od danas cela bolnica je kovid bolnica, isprazniće se ostali pacijenti, rasporediti na nova mesta. Danas stiže još 14 lekara i sestara, primamo nove lekare i nove sestre. Molim sve da ne šire paniku i dezinformacije, nešto na društvenim mrežama nije validno i zvanično", istakao je ministar.

Foto: printscreen RTS

Dodaje da su predsednik Vlade, prednik Srbije i on sve vreme na komunikaciji sa nadležnima u Novom Pazaru.

"Odgovorno tvrdim da bolnica u Novom Pazaru ima najviše opreme trenutno od svih bolnica u Srbiji. Situacija je dovoljno složena da bismo je otežavali dezinformacijama. Hajde da budemo jedinstveni i solidarni i da izađemo iz ovog problema koji je zahvatio čitav svet", rekao je Lončar za RTS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POLITIZOVANJE NEĆE DOPRINETI BORBI PROTIV KORONE! Lončar u Novom Pazaru: Nekom ne odgovara što je situacija stabilizovana i pod kontrolom!
Društvo

POLITIZOVANJE NEĆE DOPRINETI BORBI PROTIV KORONE! Lončar u Novom Pazaru: Nekom ne odgovara što je situacija stabilizovana i pod kontrolom!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas u Novom Pazaru da bolnica u tom gradu ima dovoljno i medicinske opreme i zdravstvenih radnika da se nosi sa povećanim brojem obolelih od korone, a posebno je istakao, na dobacivanja i zvižduke iz mase ispred bolnice, da "ne znaju šta rade" i da prebacivanjem zdravstvenog na politički teren neće pomoći u saniranju situacije

30.06.2020

12:53

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija