• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2020

00:19

PESNICA U STOMAK SNIMATELJU TANJUGA ISPRED SKUPŠTINE! (VIDEO)

Društvo

PESNICA U STOMAK SNIMATELJU TANJUGA ISPRED SKUPŠTINE! (VIDEO)

Podeli vest

Ispred Skupštine Srbije nastavljeni su neredi i nasilje, a jedan mlađi muškarac prišao je grupi snimatelja iz više redakcija, pitao zašto snimaju

Tom prilikom on je udario snimatelja Tanjuga pesnicom u stomak.

On je pre toga uhvatio snimatelja agencije za ruku u pokušaju da ga onemogući da snima, a potom ga je udario u stomak.

Demonstranti, inače, bacaju limenke na kordon policije, koja je prethodno izbacila iz skupštine one koji su upali u parlament i formirala kordon ispred samog ulaza.

Policija ni suzavcem nije uspela da odbije rulju, koja je gađa limenkama, a neki su se bacili i kamenjem na bočni deo zgrade parlamenta.

Izveštači Tanjuga javljaju da se masi i dalje pridružuju novi demonstranti, neki dolaze kolima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija