• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

13.07.2020

19:41

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 115! Ima li šta gore od PCR testa! Crni ekskluzivno opisuje sve nelagodnosti testa na koronavirus! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 115! Ima li šta gore od PCR testa! Crni ekskluzivno opisuje sve nelagodnosti testa na koronavirus! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani I gurmanke, debelići I debelice I svi vi koji me pratite jer vam je zanimljivo iako ste mršavi I lepo građeni, moja borba sa nepoznatim neprijateljem još uvek traje. Pošto iz zdravstvenih razloga ne mogu da vam pričam o “Crni dijeti” niti o fizičkoj aktivnosti I treningu odlučio sam da vam ekskluzivno otkrijem svoja iskustva sa PCR testiranja na koronavirus

Zbog toga što je epidemija uzela maha vidno malaksali I pod temperaturom dolazite do COVID ambulante I tamo dobijate broj 259. Iako je na redu tek broj 200. Sledi dva sata čekanja na suncu, iako vam nije do života dok vas ne prime. Potom vas prime, pregledaju I posalju na rentgen pluća koji se čeka oko pola sata I laboratoriju za koju je dok ne dođete ne red potrebno oko dva ipo sata u redu sa svim onim ostalim bolesnim I izmučenim ljudima. Kada Vam uzmu krv potrebno je da sačekate oko sat vremena da je analiziraju a potom vas doktori kada se uvere da stanje nije nimalo dobro šalju na najpouzdaniji PCR test. Pošto njega takođe radite u laboratoriji I tu morate odvojiti dodatnih sat vremena čekanja. Kada sve to sačekate dolazi najneugodnije iskustvo izrade samog PCR testa jer je on oko pet puta gori od običnog brisa. Zabacite glavu I laborant vam najveći mogući štapić gurne u nos gotovo do grla I to ponavlja dva puta za svaku nozdrvu. Tek sada mi je jasno zbog čega su na televiziji onim ruskim generalima zasuzile oči kada sui m to uzimali. Iskreno jedno od gorih I neprijatnijih iskustava u mom životu.


Zbog čega vam sve ovo pričam. Da bih kritikovao zdravstveni sistem? Naravno da ne, ti ljudi, koji po ceo dan neprekidno rade u onim kosmonautskim skafanderima su naši heroji I što se mene tiče ako je prosečna plata u Srbiji 500 evra sve ispod 2.000 evra za lekare je malo. Oni rade sve što je u njihovoj moći ali smo mi svojom neodgovornošću doprineli da nastane haos.


Zato vas molim uz ishranu I treninge I sve o čemu svaki dan pričam čuvajte se, nosite maske I poštujte sve epidemiološke mere. Kilograme ćemo mi sigurno izgubiti ali izgubljeno zdravlje, ili nedaj Bože život nikada nećemo povratiti. Imajte to uvek na umu.


Ps. Uz sve želim da pružim maksimalnu podršku svim svojim kolegama novinarima koji trpe stravično nasilje na protestima. To je neprihvatljivo I apelujem na sve državne organe da ih zaštite. A ta šaka nasilnih idiota koji prave ovaj belaj u ovakvom trenutku, povređuje ljude I potencijalno dodatno razbuktava epidemiju mora da bude iza rešetaka. Ako smo neka ozbiljna država, a cenim da jesmo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Bravo druže Crni! To je entuzijazam i samouverenost koja nedostaje današnjoj omladini. Hvala ti za pohvale zdravstvenom sistemu ove napaćene zemlje. Takođe je veoma pohvalna kritika huliganstva koje se dešava na našim ulicama gde mladi neki neškolovani, neki nezaposleni, neki koje izdržavaju roditelji, neki pijani ili drogirani ruše sve pred sobom jer nemaju viziju svetle budućnosti. Oni ostali koji su zaista zabrinuti zbog erozije morala, korupcije u društvu, obrazovnog sistema, političkog jednoumlja, lažnih informacija itd ostali su u zapećku jer su proteste preuzeli huligani i profesionalni političari. Samo druže Crni ne vidim da nekoga zabole šta TI misliš i pišeš.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija