• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2020

14:57 >> 15:03

(VIDEO) NASTAVLJA SE CRNI BILANS! 13 PREMINULIH OD KORONE! 344 NOVA SLUČAJA ZARAZE! NA RESPIRATORIMA 170 PACIJENATA! Lončar: Podaci govore sve!

Društvo

(VIDEO) NASTAVLJA SE CRNI BILANS! 13 PREMINULIH OD KORONE! 344 NOVA SLUČAJA ZARAZE! NA RESPIRATORIMA 170 PACIJENATA! Lončar: Podaci govore sve!

Podeli vest

U Republici Srbiji su do 15 časova 14. jula 2020. godine registrovana ukupno 18.983 potvrđena slučaja COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 8.659 osoba od kojih je 344 pozitivno, saopštio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar

Do 15 časova u Republici Srbiji testirane su ukupno 507.002 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Foto: informer.rs

Na respiratorima je trenutno 170 pacijenata. Broj aktivnih slučajeva je 4.574. 

Foto: informer.rs

U predhodna 24 sata na bolničko lečenje primljena su 203 pacijenta.

U poslednja 24 časa preminulo je 13 osoba od koronavirusa. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 418.

Foto: informer.rs

Prvi se obratio ministar Zlatibor Lončar rekavši da je situacija izuzetno ozbiljna a kako dokaz za to izneo je podatke iz Beograda rekavši da se za samo jedan dan u kovid ambulantama u Beogradu pregledalo 3.225 ljudi.

Foto: printscreen RTV Pink

Ministar je dodao da je kapacitet popunjenosti kovid bolnica u Beogradu na maksimumu, odnosno 90 odsto, kao i da će u toku dana u kovid režimu početi da radi Institut za reumatologiju. On je rekao i da je povećan broj mladih pacijenata sa ozbiljnom slikom i težim stanjem, odnosno ljudi od 20, 30 i 40 godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 3 godine

Ponašanje pojedinaca je tako da upravo idu "korona virusima" na ruku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija