• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

21.07.2020

20:02

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 125! Koronu smo pobedili, kilogrami spremite se! Crni se oporavio i nastavlja jači nego ikad! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 125! Koronu smo pobedili, kilogrami spremite se! Crni se oporavio i nastavlja jači nego ikad! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, napokon smo pobedili opaki virus i vratili se koliko toliko normalnom životu

Nakon dve nedelje napokon sam se vratio na posao. Iako su mi lekari savetovali da maksimalno mirujem ipak sam ih izmolio za umerenu fizičku aktivnost. Rečeno mi je da se u formu vraćam polako i da zastanem kada god osetim da se previse umaram. Zbog toga sam prvi dan na posao probao laganim tempom da odem peške i uspeo sam u tome.


Neću da vas lažem nije bilo naivno. Bolest je opasna stvar i napravila je da se osećam kao da nikad u životu nisam ni šetao ni trčao ni trenirao. Ipak poslušao sam lekare, da mi se moja “pamet” ne bi ponovo obila o glavu i šetao sam koliko mogu a kad osetim da se umaram zastajao sam i odmarao. Sve u svemu ponosan sam na sebe što sam prvi dan po povratku u normalan život već uspeo da odšetam do posla i nazad.


Šta da vam kažem ja nastavljam polako da vraćam formu a vi čuvajte zdravlje. Vidite na mom primeru koliki je problem kada se epidemija podceni i kada se ponašate nonšalantno. Zato, molim vas, slušajte, sve savete lekara. Uz to ako ste zdravi poštujte sva pravila u ishrani i što više fizičke aktivnosti na ovom lepom vremenu. Ovu bitku sigurno dobijamo samo nikako ne smemo da odustanemo ni posustanemo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 121! Crni pobedio koronu! Imamo negativan test, a sad nastavljamo desant na kilograme!
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 121! Crni pobedio koronu! Imamo negativan test, a sad nastavljamo desant na kilograme!

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, prethodne nedelje su bile izuzetno teške. Kao što znate borio sam se sa virusom, bio dve nedelje u karantinu, imao visoku temperaturu i kašljao. Sve to vreme nisam mogao ni da se najvernije pridržavam dijete jer su lekari savetovali da moram “dobro” da se hranim, ni da imam fizičke aktivnosti jer sam bio prikovan za krevet, pa sam izgubio samo dva kilograma. Zasigurno najteži period ove naše “Dijete u doba korone”

19.07.2020

20:27

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija