• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

25.07.2020

14:22

POČELA GRADNJA KOVID BOLNICE U KRUŠEVCU! Više od 500 ležajeva za obolele od korone! (FOTO)

Društvo

POČELA GRADNJA KOVID BOLNICE U KRUŠEVCU! Više od 500 ležajeva za obolele od korone! (FOTO)

Podeli vest

Po narednju Vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića danas je u Kruševcu počela gradnja kovid bolnice, kapaciteta od oko 500 ležajeva

- Vojska je dobila zadatak da u najkraćem roku izgradi bolnicu, uradi sve što je potrebno da se ovde smeštaju ljudi koji su oboleli od kovida, da ih lećimo, da im pomognemo - istakao je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je obišao radove u okviru Vojnog kompleksa "Rasina" u Kruševcu.

Po rečima ministra odbrane, reč je o višenamenskoj bolnici.

- Kada sve ovo jednog dana prođe, a proći će i naravno da ćemo pobediti, ova bolnica će da bude upotrebljena i za neke druge svrhe. Za sada, ovo mora da bude kovid bolnica, mora da bude najopremljenija i mora da bude izgradjena u najkraćem mogućem roku. Vojska Srbije je obezbedila prostor, koji će biti očišćen od nepotrebnih objekata i uradili smo sve što je bilo potrebno  što se tiče dokumentacije - naglasio je Vulin.

Foto: Gradska uprava Kruševac

On je istakao da će Vojska Srbije, kao i uvek, ispuniti svako naređenje svog vrhovnog komandanta.

- Tamo gde je vojska, tamo je i red i zakon i organizovanost i naravno uspeh.  Svi građani Srbije mogu da budu ponosni na svoju vojsku, ne samo kada ih brani od neprijatelja, već i kada je u stanju da naš život učini boljim, a izgraditi bolnicu u ovako kratkom roku može samo Vojska Srbije – poručio je Vulin u Kruševcu, u prisustvu visokih zvaničnika Vojske Srbije, Rasinskog okruga i Grada Kruševca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija