• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2020

13:34

BEBA NEMA KORONU Sin žene iz Vranja koja je umrla nakon porođaja IMA SAMO 920 GRAMA I ŽIVOTNO JE UGROŽEN

Društvo

BEBA NEMA KORONU Sin žene iz Vranja koja je umrla nakon porođaja IMA SAMO 920 GRAMA I ŽIVOTNO JE UGROŽEN

Podeli vest

Beba čija je majka pre dve noći preminula nakon porođaja u Kliničkom centru Niš, negativna je na virus korona i nalazi se na respiratoru na intezivnoj nezi Dečje interne klinike, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

"Beba je životno ugožena čim je na respiratoru, ali je za sada stabilno", rekla je Anđelka Slavković, pomoćnik generalnog direktora KC Niš za dečje klinike i direktorka Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju.

Majka (34) iz Vranja, koja je bila na respiratoru na intezivnoj nezi u KC Niš preminula je u toku noći 27. jula nakon porođaja.

Kako smo već pisali, dečak je rođen sa samo 920 grama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija