• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2020

15:06

(VIDEO) OSETAN PAD BROJA ZARAŽENIH U SRBIJI! 258 POZITIVNIH NA KORONU! PREMINULO 8 OSOBA! Doktor Kon opominje: SITUACIJA JE I DALJE NESIGURNA!

Društvo

(VIDEO) OSETAN PAD BROJA ZARAŽENIH U SRBIJI! 258 POZITIVNIH NA KORONU! PREMINULO 8 OSOBA! Doktor Kon opominje: SITUACIJA JE I DALJE NESIGURNA!

Podeli vest

U Republici Srbiji je do 15 časova 3. avgusta 2020. godine registrovan ukupno 26.451 potvrđen slučaj COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 7.168 osoba od kojih je 258 pozitivno, saopštio je doktor Predrag Kon na konferenciji za medije Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa

Do 15 časova u Republici Srbiji testirano je ukupno 693.656 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Foto: informer.rs

Na respiratorima je trenutno 146 pacijenata.

Foto: informer.rs

U poslednja 24 časa preminulo je 8 osoba od koronavirusa. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 598.

Foto: informer.rs

- Trenutno je na bolničkom lečenju 3.554 pacijenata, a od početka epidemije do danas od kovid 19 preminulo je 598 pacijenata - rekao je Kon na konferenciji za medije.

On je naveo da je KBC Dragiša Mišović trenutno smešteno 195 pacijenata, na Infektivnoj 64, Bežanijskoj kosi 231, KBC Zemun 210, Banjici 223, Areni 52, Institut za medicinu rada 67 , Opšta bolnica Pančevo 100, Smederevo 112, Šabac, 225, Priboj 18, Mladenovac 40, Novi Pazar 69, Priboj 18.

 

Foto: printscreen RTV Pink

Kon je naveo da se smanjuje broj ljudi sa respiratornim infekcijama u Beogradu koji se javljaju u kovid ambulante, kao i broj pacijenta koji se javljaju prijemnoj ambulanti Infektivne klinike i Studentskoj poliklinici .

- Pokazuju da se smanjuje aktivnost virusa na teritoriji Beograda, međutim ona je još uvek visoka i situacija je i dalje nesigurna - zaključio je Kon..



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija