• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

04.08.2020

19:59

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 138! “Vratila se” rubrika “Šetajte sa Crnim”! Danas napokon upoznajete Milana Dobromirovića! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 138! “Vratila se” rubrika “Šetajte sa Crnim”! Danas napokon upoznajete Milana Dobromirovića! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani I gurmanke, debelići I debelice I svi vi koji me pratite jer vam je zanimljivo iako ste mršavi I lepo građeni, posle duže pauze ponovo imamo rubriku “Šetajte sa Crnim”. Ovu rubriku sam uveo da bih svake nedelje šetao do posla sa nekim od mojih kolega I tako ih makar taj dan “naterao” da batale automobile I gradski prevoz I posvete se fizičkoj aktivnosti. Uz to želeo sam I da upoznate sve te divne ljude koji predano rade svoj posao, i o kojima pojedinci sasvim nepravedno imaju raznorazne predrasude samo zbog toga što im se ne dopada naš list

Rubrika je počela odlično, imali smo sjajnih šetnji i priča ali je iz nekog razloga sve stalo kada je na red došao kolega Milan Dobromirović urednik političke rubrike. Prvo se nedeljama ili nešto loše događalo meni ili njemu a na kraju sam se i razboleo. Zbog toga smo rešili da “skinemo” taj maler ili crnu magiju I da sa Milanom popričam na našoj terasi jer nam očigledno ta šetnja nije bila suđena. Mi ćemo vam se za nekih mesec dana sigurno iskupiti I to nekim sprintom u videu.


Milan, koji inače vodi relativno zdrav život, nam je pričao o svojim treninzima I vežbama koje radi svakodnevno kada mu porodica ode na spavanje. Takođe nam je priznao I da svakodnevno šeta preko Brankovog mosta jer automobil parkira kod Hajata a mi radimo na Terazijama, kao I da se neretko sa ženom iz grada vrati peške kući do bloka 61 što je oko devet kilometara. Uz to nam je otkrio I da je jurcanje za malom decom zavidna fizička aktivnost kao I da svakodnevno kada dođe kući ima jedan zdrav I dijetalan obrok pun vitamin. Na kraju ovog izuzetno zanimljivog razgovora pozvali smo sve da se zdravo hrane I imaju što više fizičke aktivnosti. Za sledeću nedelju smo nominovali koleginicu Milicu Dakić koja će kao vegetarijanac imati mnogo toga zanimljivog da nam ispriča o zdravoj ishrani ali I o fizičkoj aktivnosti jer svakog vikenda planinari I osvaja vrhove Srbije.


A vi dragi moji samo hrabro napred. Pridržavajte se pravila u ishrani uz što više fizičke aktivnosti, I nema odustajanja. Uz to ne zaboravite da je sutra naš "Draga Saveta dan". Sva vaša pitanja šaljite na e- mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk profil Aleksandar Crnomarković. Svako ko bude postavio pitanje dobiće odgovor, bez izuzetaka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 135! “Uzbrdo” su najbolji rezultati! Crni na stepenicama vraća kondiciju! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 135! “Uzbrdo” su najbolji rezultati! Crni na stepenicama vraća kondiciju! (VIDEO)

Dragi moji gurmani I gurmanke, debelići I debelice I svi vi koji me pratite jer vam je zanimljivo iako ste mršavi I lepo građeni, predstoji mi velika borba da povratim kondiciju koju sam zbog bolesti izgubio. Nažalost mnoge stvari u životu nisu ekvivalentne i srazmerne, pa tako za dve ili tri nedelje bolesti, očas posla izgubite kondiciju koju mukotrpno stvarate duže od mesec dana

01.08.2020

19:44

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija