• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

05.08.2020

12:00

Niko neće biti zaboravljen – Velika donacija kompanije Meridian stigla i u Zaječar

Društvo

Niko neće biti zaboravljen – Velika donacija kompanije Meridian stigla i u Zaječar

Podeli vest

Meridianova kampanja pomoći domaćem zdravstvu trajaće sve do kraja pandemije

 

Tržišna utakmica u drugom je planu onda kada se čitavo društvo bori sa opasnostima kakva je globalna pandemija.

Tako je kompanija Meridianbet, i pored činjenice što je samo u prethodna tri meseca u sklopu društveno odgovornih akcija donirala više od 30 miliona dinara na ime pomoći zdravstvu, odlučila da neprestano obilazi sve zdravstvene ustanove u zemlji koje se bore protiv opasnog virusa, sve dok neposredna opasnost od pandemije ne bude stavljena pod kontrolu.

U sklopu nove sedmice podške lekarima i zdravstvenim radnicima, zaposleni u ovoj kompaniji obišli su Opštu bolnicu u Zaječaru i tom prilikom lekarima i medicinskom osoblju donirali pakete sa opremom za pružanje zdravstvene nege i zaštitu od širenja virusa (zaštitne maske i rukavice). Ovo je najmanje što svaka kompanija u našoj zemlji može da učini za heroje za koje već mesecima postoji samo jedna misija – spasiti živote sugrađana.

Foto: meridian

 

Da za ovu kompaniju ne postoje „mali“ i „veliki“ zdravstveni punktovi u danima velike borbe za svaki život pokazuje i spisak centara koje je do sada Meridian pomogao.

 

Od početka krize, naime, materijalna potpora uručena je domovima zdravlja, ambulantama, bolnicama, zdravstvenim centrima, ali i javnim kuhinjama, organizacijama Crvenog krsta u više od pedeset jedinica lokalne samouprave Srbije. Slične akcije svakodnevno se organizuju i širom Balkana.

Da ni naši najmlađi junaci koji se bore sa opasnim i retkim bolestima nisu zaboravljeni u danima pandemije virusa korona, pokazao je upravo Meridian, organizovavši humanitarni turnir i veliku SMS kampanju za hitno lečenje Sofije Markuljević. Pre nekoliko dana svi zajedno ostvarili smo veliku pobedu jer su neophodna sredstva prikupljena, a Meridianova donacija bila je najveća pojedinačna kompanijska donacija u čitavoj kampanji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikica 93

pre 3 godine

Bravo ljudi, toliko pomoci, toliko humanih dela, prijatno ste me iznenadlili. Svaka vam cast.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija