• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2020

14:39

(VIDEO) NAJNOVIJI IZVEŠTAJ, KORONA POPUŠTA! U poslednjih 24 sata 276 novih slučajeva, na respiratorima 118 pacijenata! PREMINULO 5 OSOBA!

Društvo

(VIDEO) NAJNOVIJI IZVEŠTAJ, KORONA POPUŠTA! U poslednjih 24 sata 276 novih slučajeva, na respiratorima 118 pacijenata! PREMINULO 5 OSOBA!

Podeli vest

U Republici Srbiji u poslednjih 24 sata testirano je 9.922 osobe

U Republici Srbiji je do 15 časova 7. avgusta 2020. godine registrovano ukupno 27.608 potvrđenih slučajeva kovid-19.

Od poslednjeg izveštaja testirano je 9.922 osobe, od kojih je 276 pozitivno.

Hospitalizovano je 230 osoba, a otpušteno 382 pacijenta. 

Do danas je u Republici Srbiji testirano  ukupno 733.059 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 626.

Današnjoj konferenciji za štampu prisustvuju doktorka Darija Kisić Tepavčević, doktor Goran Stevanović i pokrajninski sekeretar za zdravstvo Zoran Gojković.

- Sledeće nedelje sve će biti poznato oko početka nastave u novoj školskoj godini - rekla je doktorka Kisić Tepavčević, pošto su saopšteni najnoviji podaci.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) KORONA I OBIČAN GRIP SREŠĆE SE TOKOM ZIME, EVO ŠTA NAS ĆEKA! Pratite obraćanje Kriznog štaba!
Društvo

(VIDEO) KORONA I OBIČAN GRIP SREŠĆE SE TOKOM ZIME, EVO ŠTA NAS ĆEKA! Pratite obraćanje Kriznog štaba!

Konferencija za novinare Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Republike Srbije od zarazne bolesti COVID-19, održava se danas u Palati Srbije. Na konferenciji govore pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije dr Darija Kisić-Tepavčević i direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS dr Goran Stevanović.

07.08.2020

15:29

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59