• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2020

17:41

LUDO VREME! Čeka nas PAKLENA NOĆ, a onda OGROMAN PREOKRET!

Društvo

LUDO VREME! Čeka nas PAKLENA NOĆ, a onda OGROMAN PREOKRET!

Podeli vest

Ovog vikenda u Srbiju je stigao vreli talas, koji je doneo temperaiture i do 37 stepeni. To će ujedno i poslednji tropski vikend jer od ponedeljka dolazi do preokreta - pad temperature za oko deset stepeni uz grmljavine, najavljuju meteorolozi

Prognostičar "Weather2Umbrelle" Đorđe Đurić  je će za ovaj vikend tropske vrućine dostići svoj maksimum od tropskih 37 stepeni. 

-  U subotu će biti još toplije, u većini mesta temperatura će se kretati i do 35, a u nedelju i do 36 stepeni, lokalno može za stepen-dva biti i viša - objašnjava Đurić.

ZA VIKEND ĆE BITI PAKLENO, ALI U NEDELJU NAŠ OČEKUJE ŠOK! Iako smo očekivali da će tropski talas potrajati, sledi IZNENAĐENJE!

On napominje da vrućina ipak neće potrajati, jer nas već od nedelje uveče očekuje nova promena vremena.

- U nedelju krajem dana, najpre na severu Srbije, očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a ta, moglo bi se reći, jača oblačnost tokom večeri i noći zahvatiće celu zemlju. Tako će nam posle tropskog vikenda uslediti nagli pad temperature u ponedeljak za osam do deset stepeni, a on će biti praćen kišom, pljuskovima sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Nestabilno i osetno hladnije vreme u odnosu na vikend, prema sadašnjim indikatorima, trebalo bi da se zadrži do sredine sledeće sedmice, kada sledi manji skok temperature i prestanak padavina - zaključuje Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija