• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

31.08.2020

20:49

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 163! Iskoristite poslednji tropski dan! Crni vas poziva sve na fizičku aktivnost, laganu ishranu i obaveznu zaštitu od polena ambrozije!

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 163! Iskoristite poslednji tropski dan! Crni vas poziva sve na fizičku aktivnost, laganu ishranu i obaveznu zaštitu od polena ambrozije!

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, danas je možda i poslednji ovako topao tropski dan. Zbog toga u videu i ovom kratkom pisaniju želim sve vas da pozovem da ga maksimalno iskoriste za fizičku aktivnost. Znam da je ponedeljak i da većina nas mora da radi, ali se potrudite da pre ili posle posla pronađete vremena za trening i naravno da na svoja radna mesta idete peške. Izuzetno je važno da iskoristimo ove tople dane kada se više i znojimo i trošimo, jer će posle kada dođu jesenje kiše treninzi na otvorenom biti mnogo teži

Ovaj period je dobar i za ishranu jer po tropskim danima nemamo potrebu za jakom i masnom hranom. I to maksimalno iskoristite i dok je ovako toplo jedite salate. To će vam prijati, rashladiti vas, hidrirati vas i neće vam pasti teško. Mnogo je lakše sada se ustručavati i unositi povrće i mnogo manje kalorija nego što će nam biti kada dođe hladnije vreme i sezona slava.

Uz to moram i da vas upozorim da smo u periodu kada je najveća koncentracija polena ambrozije u vazduhu, i da moramo da se pazimo. To je izuzetno agresivan polen, mnogo ljudi je alergično i to zna, mnogi su alergični i to ne znaju, a s obzirom da je trenutno njegova koncentracija u vazduhu 10 puta veća od dozvoljene lekari tvrde da smeta i zdravim ljudima. Zbog toga savetujem svima da tokom fizičkih aktivnosti na otvorenom nosite masku, ne zbog koronavirusa, već da se zaštitite od ambrozije jer nam zaista sada ne treba da imamo zapušen nos, kijamo i kašljemo jer bi nas to na nekoliko dana udaljilo od treninga.


Poslušajte ove savete i nastavljamo hrabro dalje. Poštujemo režim ishrane uz što više fizičke aktivnosti. Ide nam odlično i na dobrom smo putu do konačne pobede nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću koja je izuzetno opasna bolest i uzrok brojnih drugih oboljenja. Jedino ne smemo da odustanemo niti posustanemo, ali to nam nikada nije bila i nikada neće biti opcija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 136! Nema odmora ni za slobodan vikend! Crni koristi lepo vreme za trening! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 136! Nema odmora ni za slobodan vikend! Crni koristi lepo vreme za trening! (VIDEO)

Dragi moji gurmani I gurmanke, debelići I debelice I svi vi koji me pratite jer vam je zanimljivo iako ste mršavi I lepo građeni, nastavljam da “bijem” tešku bitku kako bih kondiciju koju sam zbog bolesti izgubio. Poslužilo me je to što mi je vikend bio slobodan I što je bilo izuzetno lepo vreme pa sam mogao da se posvetim fizičkoj aktivnosti na otvorenom

02.08.2020

21:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija