• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

02.09.2020

21:59

ALBANCI POZVALI ZAGREB, SARAJEVO, SKOPLJE, SOFIJU U SAVEZ PROTIV BEOGRADA! Panika zbog pada Mila Đukanovića širi se regionom!

Društvo

ALBANCI POZVALI ZAGREB, SARAJEVO, SKOPLJE, SOFIJU U SAVEZ PROTIV BEOGRADA! Panika zbog pada Mila Đukanovića širi se regionom!

Podeli vest

Albancima je potreban balkanski savez da bi se održao mir i da bi se uravnotežila Srbija - zaključak je Pokreta Samoopredeljenje sa Kosova i Metohije, posle pobede opozicionih snaga u Crnoj Gori, preneli su mediji u Prištini

Međuetnički suživot u Crnoj Gori biće nemoguć, zato Albanci treba da razmišljaju o novim orijentacijama. Ruska Federacija Srbe određuje kao satelit na Balkanu, pa je politička situacija više slična onoj uoči Prvog balkanskog rata, saopštilo je Samoopredeljenje, koje je na KiM u opoziciji.

MILO ĐUKANOVIĆ ZARAD OPSTANKA NA VLASTI SPREMAN DA IZAZOVE GRAĐANSKI RAT?! Šest scenarija pred Crnom Gorom!

- Početkom 20. veka, carska Rusija je ciljala na balkanski savez protiv Austrougarske i Osmanske imperije. Ove dve imperije više ne postoje. Albanci su se u to vreme najviše opirali i organizovali najviše pobuna. Vek kasnije nam je takođe potreban balkanski savez, ali ovog puta pred srpskom hegemonijom i ruskim imperijalizmom. Mi Albanci smo u centru, a na jednoj strani imamo Hrvate, a na drugoj Bugare. Zajedno sa njima, ali i sa Sarajevom, Podgoricom i zvaničnim Skopljem, možda ćemo morati da stvorimo Savez, kako bismo održali mir, pobedili u Evropi i ojačali NATO - poručili su iz Pokreta Samoopredeljenje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Spasko Imanjic

pre 3 godine

albanci su zaboravili da oni pod komandom zlocinackog NATO vec jesu deo SS nacistickog i ISIS teroristickog saveza na Balkanu .

TT

pre 3 godine

Koji je interes Bugara, Makedonaca ili Crne Gore da pojaca poziciju Albanaca? Kakva nebuloza .. -.-

Ljubiša

pre 3 godine

Ma, možete svi da ga duvate. Proćićete isto kao 1912, '13, '18.

Bane

pre 3 godine

Jednom će NATO da prestane da postoji. Šiptari? Šta je to?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija