• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2020

11:29

DOKTOR KON VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Epidemiolog pisao ANI BRNABIĆ I Vladi Srbije!

Društvo

DOKTOR KON VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Epidemiolog pisao ANI BRNABIĆ I Vladi Srbije!

Podeli vest

Član Kriznog štaba Predrag Kon uputio je danas "javni poziv" svim državnim funkcionerima da nose maske

- Javni poziv: Molim sve državne funkcionere da u svim prilikama kada je to obavezno nose maske. I radi sebe i kao primer drugima - napisao je Kon na Fejsbuku.

ALARMANTNO UPOZORENJE DOKTORKE GRUJIČIĆ! Za pet godina, Srbija će se suočiti sa VELIKIM PROBLEMOM, EVO O ČEMU JE REČ

UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA TIODOROVIĆA! Sad nikako ne smemo da se uljuljkamo!

U odgovoru na jedan od komentara, u kome piše da ne treba da se obraća ljudima na Fejsbuku koji ga prate jer oni poštuju mere, već članovima izvršne vlasti sa kojima se sreće, Kon je dodao da će apel preneti svi mediji.

Dodao je da se tim povodom obratio i pisanim putem predsednici vlade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Doktor Kon je potpuno u pravu, jer funkcioneri time daju primer kako treba da se ljudi ponašaju. Ovako ispada da nošenje maski važi samo za nas obične smrtnike, iako meni ne treba nikakav primer, jer se pridržavam preporuka stručnjaka, ali naravno da ima mnogo dece i mladih, koji se ugledaju na državne funkcionere i razmišljaju na način: kad oni mogu tako - mogu i ja, ne razmišljajući o posledicama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija